2777
2789
عنوان

پشت کنکور بودن سخته

151 بازدید | 12 پست

فکر کنید منم خواهرتون

به احتمال 99 درصد مجبورم پشت کنکور باشم 

روحیه ام خیلی حساسه و یکم ضعیف 

ولی اونایی ک پشت کنکور بودن میشه راهنماییم کنن

چی کار کنم، چی کار نکنم 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خالم سه سال پشت کنکور مونده قبول نشده چون درس نمیخونهتو باید امسال خیلی تلاشتو بکنی تا مثل اون ...

مرسییی 

واسم دعا کن

نمیدونم امسالم چی شد واقعا 

خیلی زرنگ بودم اما سال افتضاحی واسم بود 

فقط احتمالا قبولشم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

یکی توی اشنا هامون بود سه سال پشت موند دامپزشکی قبول شد 

یا یکی  از مشاور های اموزشگاهمون یک سال پشت بود بعد پزشکی اورد سال دوم خیلی تلاش کرد

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من پشت کنکور نیستم ولی اول سال بهش خیلی فکر میکردم از هر پشت کنکوری پرسیدم به نظرت پشت کنکور بمونم۹۵ درصدشون گفتن نه

ولی تو اگه واقعا واقعا هدف داری و تسلیم نمیشی و اینکه نوسانی درس نمیخونی این ریسک رو بکن

من پشت کنکور نیستم ولی اول سال بهش خیلی فکر میکردم از هر پشت کنکوری پرسیدم به نظرت پشت کنکور بمونم۹۵ ...

امیدوارم 

امیدوارم جا نزنم 

ایشالله که موفق باشی عزیزمدرک میکنم منم مثل تو کنکوریم یه جایی آدم دو دل میشه چیکار کنهبرای خودت هدف ...

مرسی 

میتونم بپرسم شما ترازت چند شد؟ 

نهایی ها رو خوب دادی؟ 

آخه مشکل اینه ک من نهایی ها رو واقعا افتضاح دادم

مرسی میتونم بپرسم شما ترازت چند شد؟ نهایی ها رو خوب دادی؟ آخه مشکل اینه ک من نهایی ها رو واقعا افتضا ...

من راستش از یه جایی کنکور هدفم نبود شانسی زدم تراز شدم  پنج هزار و خورده ای

نهایی ها هم که بعضیا خوب بود بعضیا هم بد

نگران نباش وضعیت همه همینه

من راستش از یه جایی کنکور هدفم نبود شانسی زدم تراز شدم پنج هزار و خورده اینهایی ها هم که بعضیا خوب ...

موفق باشی عزیزم