2777
2789
عنوان

کمبود اهن بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 34 پست
خیلی بدنم ضعف داره سرگیجه بعضی وقتا سردرد تپش قلب نه بیماری خاصی ندارم اره میتونم وایسم

آهان ان شاالله بهتر شی❤️ ببین برای کم خونی سعی کن غذات رو تو ظروف روحی درست نکن خودش باعث کمخونی میشه. من یه دیگ چدن ازین مدل قدیمی ها گرفتم نه ازین جدیدا که لایه تفلون دارن چون اونا چدن نیستن آلومینیوم فشرده هستن. توش میتونی مرغ و گوشت رو آب پز و سرخ کنی فقط غذای ربی و مخصوصا آبلیمو دار مثه قرمه سبزی سیاه میشه چون آبلیمو واکنش میده با ظرف. تخم مرغ و املت و اینا هم توش خوب میشه.این ظرفها برای کسی که کمخونی دارن خوبه و آهن وارد بدن میکنند.فقط تاکید کنم ازین قابلمه چدن جدیدا نگیر اگه خواستی بخری اونا چدن نیستن و تفلون هم دارن. برای اصل بودنش هم باید آهن ربا بچسبه بهش.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

آهان ان شاالله بهتر شی❤️ ببین برای کم خونی سعی کن غذات رو تو ظروف روحی درست نکن خودش باعث کمخونی میش ...

مرسی عزیزم چشم

من‌از‌تو‌به‌غصه‌رسیدم‌تو‌از‌من‌به‌چی ؟!🙂                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مصرف بیشتر پسته چه مشکلی داره؟

مصرف زیاده پسته هم باعث خونسوزی میشه،  5 تا 15 تا حداکثر هست مصرف کنید،

الانکه در ایام بارداری هستی حتما برگ چغندر بگیر تازه در اش،و سوپ و خورش و همچنین خشک کن تو همه غذاهای مصرف کن سرشار از کلسیم هست بجای استفاده از لبنیات ک باعث سردی بدن میشه و کلسیم هم نداره بدلیل غیر ارگانیک بودن وفراوری شدن،  بادام درختی مصرف کن،کنجد،خاکشیر ،تخم شربتی،عسل طبیعی. اینها همه خون‌ساز و کلسیم داره و حتما سکنجیبن  طبیعی مصرف کن هر روز،