2777
2789
عنوان

کمبود اهن بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 34 پست

سلام قرص خون طب اسلامی عالیه البته درکنارش دارو و دستورات دیگه هم میدن 

دخترعمم یکسال قبل از اشنایی با طب اسلامی  میرفت سروم میزد میگفت روزه نمیتونستم بگیرم اما بعد از استفاده داروهای طب اسلامی خداروشکر مشکلش رفع شد و میگفت سال بعدش راحت روزه هامو گرفتم  

اگه اطلاعی درمورد طب اسلامی نداری تاپیکمو بخون امیدوارم برات مفید باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گل، برو کفگیر حسوم بخر و توی غذاهات استفاده کن،ذخیره اهنت میره بالا، دیگه نیاز ب قرص و سرم نیست ،چون قرص اهن موکول هست اما اهن یون هست ،و جذبش در  بدن خیلی سخته و دفع میشه، و همینطور عوارض داره،

شیره انگور ،

شیره سیب،

شیره به، 

این شیره ها رو ب طور جداگانه مصرف کن و شیره هارو اصلا باهم قاطی نکن  چون ترکیب شیره ها باعث بالا رفتن حرارت کبد و خونسوزی میشه،

پسته 5 تا 10 عدد مصرف کن نه بیشتر 

جگر واسه خانم باردار ممنوعه!!!

ممنوع نیست زیاده روی توش ممنوعه و من از متخصص زنان پرسیدم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ففول زینک پلاس فروفورت 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ببخشید آهن دو خیلی پایینه علایم چی داری ؟!میتونی بایستی؟!,و اینکه بیماری خاصی دارید که آنقدر پایینه یا نه دیگه کلا کم خون شدی اینجوری شده ؟! من همینجوری محض اطلاع عمومی میپرسم چون تا حالا نشنیده بودم دوست نداشتی جواب نده❤️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من باردارم نمیتونم آهن تزریق کنم.فریتینم 3هست😔حتی نمیتونم بیشتر از یک ربع بایستم.

گلم ب جا قرص اهن، کفگیر حسوم بگیرم و در غذات بذار ،اهن بدنت تامین میشه ،همچنین اون کوچولو، 

شیره انگور 

شیره به‌، شیره سیب، جداگانه مصرف کن و اصلا شیره هارو ترکیب نکن چون باعث بالا رفتن حرارت کبد میشه و خونسوزی میکنه،

سیرابی مصرف کن، میوه فصل با مصلح مصرف، برنج با مصلح مصرف کن، نمک صورتی و کوه بجای نمک های ید دار بازار، بجای روغن های بازاري روغن زرد ، یا همون کره گاوی مصرف کن، آب مصرفیتم بجوشون سرد شد ی دو قطره گلاب بزن مصرف کن،  بعد متوجه حال خوبت میشی

ببین گل، برو کفگیر حسوم بخر و توی غذاهات استفاده کن،ذخیره اهنت میره بالا، دیگه نیاز ب قرص و سرم نیست ...

چشم 

مرسی از راهنماییت 

من‌از‌تو‌به‌غصه‌رسیدم‌تو‌از‌من‌به‌چی ؟!🙂                      
ببخشید آهن دو خیلی پایینه علایم چی داری ؟!میتونی بایستی؟!,و اینکه بیماری خاصی دارید که آنقدر پایینه ...

خیلی بدنم ضعف داره 

سرگیجه بعضی وقتا 

سردرد 

تپش قلب 

نه بیماری خاصی ندارم 

اره میتونم وایسم 

من‌از‌تو‌به‌غصه‌رسیدم‌تو‌از‌من‌به‌چی ؟!🙂