پسر داداشم هرچی میخره به پسرم نشون میده بچه رو داداشم لوس بار آورد یکمم بی تربیته همش به پسرم میگه من دوتا پی اس دارم من تا سحر تو گوشیم نمیدونم من هرچی به بابام بگم میخره ما وضعیت مالیمون خوبه ولی من دوست دارم بچم با پس انداز خودش وسایل مورده علاقشو بخره برای آرزوهاش بجنگه ولی پسر داداشم به پسرم میگه بابات پول نداره گدا هست خرجت نمیکنه بعد من میخام یکاری کنم پسرم با اون هم کلام نشه نمیدونم چیکار کنم که احترام آین وسط سر جاش بمونه فقط با بچم دیگه هم کلام نشه
یکم بی تربیت نیست خیلی بی تربیته چرا ارتباطتتون رو کمتر نمیکنید
ما ارتباطمون کمه ولی چون خونه داداشم نزدیک خونه ماست زن داداشم تو هفته حداقل ۳ بار خونه ما هستن هر روقتیم که میان یه وسيله جدید دست بچشه حتی کم محلی میکنم بازم میاد
فدات شم من گدا بازی در نمیارم وقتی که برای بچه ات همچی فراهم کردی دیگه دست از تلاش و کوشش برای آروز هاش برمیداره و پیش خودش میگه من هرچی بخام فراهم و لوس بار میاد
اولین کاری که میتونی بکنی اینه که با پسرت خیلی واضح صحبت کنی و بهش بفهمونی که همیشه پول داشتن دلیل بر موفق بودن نیست. بعد باید این رو به پسرداداشیات هم بفهمونی که نباید برای بچهها در مورد وضعیت مالی خانوادههاشون حرف بزنه. در مورد پسرت هم، میتونی بهش بگی که باید با دست خودش چیزی که میخواد رو به دست بیاره. با پسرداداشیات هم اگر احساس میکنی ضرر میزنه، بهتره که از هم دورشون کنی. باهم وقت نذارند تا شرایط عوض بشه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!