2777
2789
عنوان

بهم گفت بچمو کتک زدی تهمت میزنه

107 بازدید | 3 پست

من مربی مهد هستم و به حدی مهربونم که بچه ها پیش مامان باباهاشون همش راجب من میحرفن و وابسته م هستن دو روز نباشم با گوشی مدیر بهم زنگ میزنن صدامو بشنون من از ته دلممم دوسشون دارم و بغلشون میگیرم و باهاشون عکس میگیرم انگار بچه های خودمن گاهی هم سر من دعوا میشع میگن فقط من رو دوس داشته باش ، مدیر اونجا همیشه میگه تو واسع این کار آفریده شدی خیلی خوش اخلاق و صبوری گفتم آخه دوسشون دارم گفت یکمم جدی باش تا پررو نشن ، بعد امروز میبینم بابای یکی از بچه ها به مدیر زنگ زده داد و بیداد کرده گفته یا خودت بچمو کتک زدی یا همکارت  مدیر هم گفته محاله همکارم آزارش به مورچه هم نمیرسه خودمم پیشش بودم بابای بچه هم گفته من نمیگذرم ازتون چون بچه م گفته منو زدن دیگه معلوم نیس بچه کوچیک زمین خورده یا چی 

ولی هر بار گریه کرد میومد بغل خودم تا آروم بشه حالا من اینهمه خسته میشم و با عشق و علاقه کار میکنم بعد اون آقا فردا مباد سرم داد بزنه تهمت بزنه منم اینجور مواقع از خودم دفاع میکنم ولی یه بغض بدی گلومو فشار میده بنظرتون چی بگم 

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

بعضی از بچه ها منظورشون از زدن واقعا زدن نیست

باید بهش بگی چجوری زدمت شاید اصلا منظور بچه چیز دیگه ای هست یااصلا کس دیگه ای منظورش هست نتونسته منظورشو برسونه یا باباش خیلی ترسناکه نتونسته حرفشو درست منتقل کنه 

شما متخصص امری اصلا کم نیار خودتم پایین نیار 

جواب تخصصی بده کف برش کن 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی از بچه ها منظورشون از زدن واقعا زدن نیستباید بهش بگی چجوری زدمت شاید اصلا منظور بچه چیز دیگه ای ...

مرسی عزیزم همین کار رو میکنم

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه