2777
2789
عنوان

ببخشید خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 82 پست
بله با گوشت چرخی درست میکنمفقط زمان آبکشی ام رو بلد نیستم

زیاد نپزه ولی خشک هم نباشه جوری ک نرم باشه مارک ماکارانی هم مانا و بن ساله عالین ظریف درمیان اما زرماکارون خمیری بعد موقع دم کشی هم بزار بخار ک کرد زیرشو کم کن دم بکشه خوب

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد نپزه و خشک هم نباشه آخه چطوری بفهمم😭

یعنی ماکارونی تو آب جوش سیخ نباشه و سفت همون لحظه ک سیخ بودنشو از دست داد و حالت گرفت یعنی وقت آبکش کردنشه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چقدر کتابی شدی دختر😂تاپیکاتو یه کوچولو با اجازت کنکاش کردمحس میکنم یکم لوس شدیا😂راستی شما معلمی؟

واقعا لوس شدم؟؟

یه مدت نیومدم حس غریبگی دارم ببخشید

عاشقتم🤣🤣👍

😂😂

بله متوجه شدم ممنونم که برام توضیح دادی عزیزم

خواهش می کنم