2777
2789
عنوان

خوابیدن کنار شوهر😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 78 پست
من فکرکردم فقط شوهرمن اینطوره ادم وسط خواب دیوونه میشه یدفعه😁

قبل ازدواج فکر میکردم قراره رمانتیک تا صبح بغل هم بخوابیم😂 بعدش دیدم بیشتر از ۵دقیقه نمیتونم بغلو تحمل کنم🫤

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
سردی که نمیاره من 6 ساله جدا میخوابم سردی نیامد مادر پدرم 50 سال کنار هم نخوابیدن لیلی مجنون بودن 1 ...

خدا رحمتش کنه

هرکسی ی نظری داره و ی سبک زندگی عزیزم

من برای زندگی خودم مناسب نمیبینم جدا خوابیدن رو 

تو همین سایت من خیلی خوندم که با جدا خوابیدن سردی اومده بینشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازدواج فکر میکردم قراره رمانتیک تا صبح بغل هم بخوابیم😂 بعدش دیدم بیشتر از ۵دقیقه نمیتونم بغلو ت ...

منم 

همش اذیت میشم گردنم دردمیگیره همش وول میخورم بعد میگم خوب دیگه برو اونورتر بزار بخابم 😁😃

بدون اون خوابم نمیبره🥲 ۲ ماه از هم دوریممم

ماهم ولی یکسال ماموریته دوسال دیگه هم باید بره ۱۵روز تنهام ،😭

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

خب عزیزم جذا بخاب تحقیقات نشون داده زوج هایی هستن که جدا میخاین ش و اینکه کیفیت خوابشون بهتر شده و زندگی بهتری دارن پس لزوما قرار نیست همه مث چسب بچسبن الانم میان میگن وای نکنه جات جدا کنی سقف اسمان شکافته میشه 

بعضی وقت ها که ازش ناراحتم خیلی برام سخته مثل امشب

شوهرم خیلی مهربونه خیلی حمایتگره خیلی آقاست خیلی پر تلاشه خانواده دوسته دست و دلبازی میکنه یه بدی داره زور میگه و لجبازی میکنه همه جا حتی تو تخت خیلی این دلمو میشکنه که حق انتخاب رو همیشه ازم میگیره درسته این چیزی بود که همیشه میخواستم شوهری داشته باشم که بهش تکیه کنم ولی کلا بعضی جاها آدم دوست داره خودش واسه زندگی تصمیم بگیره که شوهرم نمیزاره مثلا میگه وقتش برسه میگم انجام بدی متوجهی چی میگم💔

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

خوابیدن فقط تکی 🤗مخاد ابراز علاقه کنه هعی نصف شب میگه سرتو بلند کن دستمو بزارم زیر سرت منم راحت نیستم گردنم خشک میشه تو خواب حرف میزنه عرق میکنه 😫😑 خلاصه جامونو سوا کردیم خیلی ام راضی هستیم 😁😀

من صورتم رو به همسرم باشه نمیتونم نفس بکشم انگار ببینیم کیپ میشه برای همین پشتمو بهش میکنم اون از پش ...

منم نفسش به صورتم بخوره نمیتونم نفس بکشم😂

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉