2777
2789
عنوان

حس ششمی شب بیا

137 بازدید | 21 پست

فردا ساعت ۸قراره کارنامه بگیرم قبول میشم ؟

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حست به من چیه هست

مذهبی هستی 

نماز شب میخونی 

چادری 

مهربونی 

اهل خدا پیغمبری 

خدا دوستی 

ساده ای 

🛑🛑🛑🛑🛑این کاربر برای همیشه از نی نی سایت رفته ، پیام ها خوانده نخواهد شد ❌❌❌❌❌❌❌❌🛑🛑🛑 #حلالمکنید
خدارو شکر میگم حسام دوسم داره ؟ بهش میرسم؟و اینکه مرسی ازتون که گفتین اره اگه واقعا فردا قبول شدم به ...

آره 

🛑🛑🛑🛑🛑این کاربر برای همیشه از نی نی سایت رفته ، پیام ها خوانده نخواهد شد ❌❌❌❌❌❌❌❌🛑🛑🛑 #حلالمکنید
آره

مرسی واقعا فردا اگه قبول شدم دعا میکنم براتون شماهم برام دعا کنین❤️

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

مرسی واقعا فردا اگه قبول شدم دعا میکنم براتون شماهم برام دعا کنین❤️

بهم خبر بدیا 

دعا کن امتحان فردام و خوب بدم

بهم خبر بدیا دعا کن امتحان فردام و خوب بدم

از ته دل برات دعا می‌کنم:

خدایا، بهش آرامش بده… تمرکز، دل‌گرمی و اعتماد به نفس.

کاری کن فردا تو امتحان، هرچی بلده یادش بمونه، و سوالا براش آسون بیان.و قبول بشه

خستگی و استرس رو از دل و ذهنش دور کن…

کمکش کن با لبخند از امتحان بیاد بیرون و از خودش راضی باشه