2777
2789
عنوان

4 تا تجدید اوردم

237 بازدید | 15 پست

تک فرزندم و خونواده ی بی نهایت سختگیری دارم به نظرتون مدرسه ی عادی منو با این نمرات ممکنه ثبت نام کنه؟ 

الان توی نمونه دولتی میخونم

یازدهمم و نهایی رو بی نهایت خراب کردم نمرات سالانه ام شاید زیر ۱۰ بشه

مطمئنی ۴ تا درس تجدید شدی؟؟

چند میشی؟؟

نمره سالیانه ات یعنی به ۱۰ نمیرسه لاقل

ک ۷ حداقل بگیری قبول شی تک ماده نزنی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نمرات دادن؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

واقعا عادی ممکنه ثبت نام کنن منو 

نمونه دولتی واقعا منو از زندگی عقب انداخت آدمیم که همیشه باید خودم بخونم 

زیست بزرگترین نقطه ضعفمه بیشترم به خاطر معلمش با اینکه تست های خیلی سبز رو میزنم امتحاناش رو نمی تونم جالب بدم دلسرد میشم وقتایی که دیگه خیلی میخونم نهایت هفت یا هشت از ۱۰ میشم 

آره ثبت نام میکنه ولی نمونه دولتی حیف نبود ؟ اگه از نظر مالی مشکلی ندارید برو غیرانتفاعی که معلمای ...

واقعا مطمئنی ثبت نام میکنن خیلی نمراتم افتضاحه می ترسم هیچ مدرسه ای ثبت نام نکنه

مطمئنی ۴ تا درس تجدید شدی؟؟چند میشی؟؟نمره سالیانه ات یعنی به ۱۰ نمیرسه لاقلک ۷ حداقل بگیری قبول شی ت ...

شهریور میتونم دوباره بدم ولی به نظرتون منو مدارس عادی ممکنه ثبت نام کنن؟ 

شهریور میتونم دوباره بدم ولی به نظرتون منو مدارس عادی ممکنه ثبت نام کنن؟

اره چرا ثبت نام نکنن !!!

مدرسه خودتم ثبت نامت میکنه نگران نباش

نهایتا یکم غر میخوان بزنن

ببین

بنظر منم شهریور بدی بهتره

با مدیر مدرسه و بخش اداری ک مسئول این مسائل هست صحبت کن توی مدرسه

بگو من تک ماده هامو میتونم بذارم ۱۲ ام

هر چی تجدید شدم امسال برم امتحانشو بدم شهریور

🔴 میانگین سالیانه اگر به ۱۰ برسه نمره ۷ به بالا قبولی

🔴🔴 بشین از بعد امتحانا درسایی ک فک میکنی افتادی رو بخون سریعا و تعلل نکن

چون کارنامه مطمئنن خیلیییی دیر میاد

🔴🔴🔴 تک ماده یا همون تبصره هاتو بذار برای دوازدهم بمونه

اره چرا ثبت نام نکنن !!!مدرسه خودتم ثبت نامت میکنه نگران نباشنهایتا یکم غر میخوان بزننببینبنظر منم ش ...

عزیزم نمونه دولتی اگه سالانه زیر ۱۲ باشه ثبت نام نمیکنه 

ولی اگه زیر دوازده بشی و شهریور امتحان بدی و بالاتر از ۱۲ بشی ثبت نام میکنه من زیر ۱۰ میشم متاسفانه

بازم ممنونم جواب دادید به نظرتون ممکنه مدارس عادی کسی که همچین نمرات عجیبی داره ثبت نام کنن؟ 

اره چرا ثبت نام نکنن !!!مدرسه خودتم ثبت نامت میکنه نگران نباشنهایتا یکم غر میخوان بزننببینبنظر منم ش ...

عزیزم نمونه دولتی اگه سالانه زیر ۱۲ باشه ثبت نام نمیکنه 

ولی اگه زیر دوازده بشی و شهریور امتحان بدی و بالاتر از ۱۲ بشی ثبت نام میکنه من زیر ۱۰ میشم متاسفانه

بازم ممنونم جواب دادید به نظرتون ممکنه مدارس عادی کسی که همچین نمرات عجیبی داره ثبت نام کنن؟ 

عزیزم نمونه دولتی اگه سالانه زیر ۱۲ باشه ثبت نام نمیکنه ولی اگه زیر دوازده بشی و شهریور امتحان بدی و ...

مدرسه عادی وظیفشه شمارو ثبت نام کنه

نگران اون نباش

شما همشم میوفتادی 

باز مدرسه باید شمارو ثبت نام کنه

همین نمونه دولتیش ام زور بزنی میتونی بمونی