2777
2789

وااااا   چرا راه دادین

ینی از قبل نگفته بودن؟

وضعیتش خیلی وخیم بود؟  ینی مشکل ذهنی‌ش خیلی زیاد بود؟

چطور بضیا ب خودشون همچین اجازه ای میدن..

البته اینم بگم ک خییییلی مورد اینجوری دیدم. مخصوصا زمانی ک شهرستان بودم.  آقا کم‌توان‌ذهنی ، خانم سالم..

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواستگار دیگه میاد شما راحت جواب منفی بده این دیگه غصه خوردن و ناراحتی نداره مگه اینکه کسی بخواد حرص ...

حس بد داده بهم 

از اعصاب خوردی خوابم نمی‌بره 

یارو چی با خودش فکر کرد که اومد سراغ من ؟

من شاغلین ،تحصیل کردم ، جایگاه مالی خانوادم بد نیست 

اعضای خانوادم همه زحمت کشن 

آخه یارو چه ضعفی در من دید که برای پسره عقب مانده اومده خونه ی ما؟

نگران نباشین خواستگار خوب بعدی میاد کلا اینم جهت علم آگاهی کلا برای کاربرا دیگ میگم خانمایی ک سن ازدواج رسیدین خوبه ازدواج کنین  آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی  ازدواج تونم فقط در سند ازدواج تون شرط حق طلاق وهرگونه ازذواج ثابت وموقت با اجازه تون باشه تا موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

وااااا چرا راه دادینینی از قبل نگفته بودن؟وضعیتش خیلی وخیم بود؟ ینی مشکل ذهنی‌ش خیلی زیاد بود؟چطو ...

ما نمیدونستیم پسره عقب افتادس

بخاطر معرف و حرف های خوب مادرش و ... قبول کردیم بیان یه دیدار داشته باشیم 

من واقعا حالم بد شد 

پسره از نظر قیافه و هیکل کاملا معلوم بود مشکل داره 

وقتی شروع کرد حرف زدن که جدی جدی حالم بد شد 

کاملا ذهنی اوضاعش ناجور بود 

بیرونشون میکردی همون لحظه

خیلی خودمو حقیقتش کنترل کردم 

نخواستم توهین کنم بهشون 

اما اصلا گرم هم نگرفتم 

سریع هم همه چیو جمع و جور کردم که برن 

بشدت حالم بده 

ما نمیدونستیم پسره عقب افتادسبخاطر معرف و حرف های خوب مادرش و ... قبول کردیم بیان یه دیدار داشته باش ...

به مادرش میگفتی خانم شرایط بنده رو میدونید 

جوری حرف میزدی واسه بعدی نره 

اعتماد به نفس دخترامون گرفتن

ظاهرش چطور بود توصیح بده چرا پدرت بیرونشون نکرد

پدر و مادر پسره خوب بودن 

پسره خودش با ۵۰ کیلو وزن و یه چهره ی که مشخص بود بنده خدا مشکل داره 

بعد شروع کرد حرف زدن گفت من رنگ سبز دوست دارم 

انگار همه دغدغش همین بود 

خیلی خوشحال که دارن براش زن میگیرن 

اما هیچ ذهنیتی از ازدواج نداشت 

اصلا عقب افتاده بود بنده خدا ، حالیش نبود 

میخواست یه شیرینی برداره بخوره نمیتونست 

به مادرش میگفتی خانم شرایط بنده رو میدونید جوری حرف میزدی واسه بعدی نره اعتماد به نفس دخترامون گرفتن

واقعا برام جالبه 

خب من نمیگم آدم هایی که مشکل دارن حق زندگی ندارن 

اما قرار هم نیست خونه ی هر کسی خواستگاری برن

بالاخره شرایط پسرشون رو واقعا ندیدن ؟

خب میرفتن سراغ دختری مثل پسر خودشون 

اون عقب افتاده باید خواستگاری تو میومد نه استاتر البته از سرتم زیاد بود

وا

براچی ؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!