2777
2789
عنوان

جوجه کباب🍗

1556 بازدید | 133 پست

✨🎉 سلاااااااام خوشگلای دوست‌داشتنیییییی! 😍💖 چطورین؟ حالتون خوبه؟ امیدوارم پر از انرژی و حال ناب باشین! 💃🏻🔥💋

خب حالا یه سؤال خیلیییییی مهم! بنظرتون کی الان جوجه کباب درست میکنه؟! 😂😂🍗 آهااااا معلومههه، طبقه چهارمی ماااا داره توی بالکن جوجه‌ها رو به سیخ می‌کشه! 🚀🔥🤤 منم پنجره رو باز کردم، بوش داره میاد، انگار دارم یه تور مجازی جوجه کبابی میرم! 😂😋

ولییییییی از اون جالب‌تر اینه که نه تنها جوجه کباب می‌زنن، بلکه با کلییی انرژی می‌خندن و حرف می‌زنن! 🤦🏼‍♀️😂💃🏻 انگار یه پارتی رو بالکن راه انداختن، منم از اینجا فقط بوی غذا رو دارم! 🙃🔥

حالا سؤال بعدی! به نظرتون یه بشقاب جوجه برام کنار گذاشتن یا باید برم اعلام حضور کنم؟! 😂🤔🍗💃🏻🔥

ولی نه حالا جدا از شوخی چه حوصله ای دارن به خدااا😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونا تا خرخره عرق خوردن و مستن بهت قول میدم

😂😂

نه عشقم اصلاا😂😂

دو تا. پسر بچه هستن دارن با باباشون میخورن😂

بنظرم اشکالی نداره چون باباشون سرطان داره و خب مادرشون فوت شده متاسفانه😔💖🌸

ای بابا باید میذاشتن اه😂😂خوابم نمیاد تازه دخترم خوابیده میخوام از سکوت لذت ببرم😂😂میبوسم روی ماهت ...

اها😂🤌🏼

مرسی 

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

و چقدددددد بی فرهنگن

ببین من این همه سال اینجا بودم فقط این بار اولشون هست❤️

بنظرم ابرادی نداره چون تو کل کوچه شاید فقط دو نفر پنجره هاشون باز باشه مه بو بره 

و اینکه پدرشون سرطان داره و مادرشون فوت شده و دو تا پسر بچه ها دارن با پدرشون میخورن😔

ایشالا بهشون خوشبگذره و نوش جونشون بشه😍😍💋