2777
2789
عنوان

بچه ای که نه خوب غذا میخوره نه خوب میخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 24 پست
اجازه نده بگو بردم دکتر گفته تحت هیچ شرایطی خوراکی بازاری نخوره بگو گفته بچه بیش فعال داره میشه و وا ...

هعییییی سر این خوراکی بارهادبحثمون شده 

میگه خب بچس دلش میخواد

عزیزم صبحا هرچقدر زودتر بیدار شع شبم زودتر میخوابه،برا رشد قدی و وزنیش هم مولتی ویتامین خارجی بهش بد ...

قلبم واقعا درد میکنه... خسته شدم از دخالت و 

غذا نخوردن و ضعیف بودن پسرم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعییییی سر این خوراکی بارهادبحثمون شده میگه خب بچس دلش میخواد

بالاخره پای سلامت بچه‌ات در میونه باید به هر نحوی که خودت می‌دونی این مدل تغذیش رو تغییر بدی اگه به خوبی شد که بهتر اگه نشد دوبار خوراکی رو از دست بچه بگیر جلوی مادر شوهرت بنداز سطل آشغال بگو مگه دکتر نگفته که نباید از این چیزا بخوری؟

بالاخره پای سلامت بچه‌ات در میونه باید به هر نحوی که خودت می‌دونی این مدل تغذیش رو تغییر بدی اگه به ...

وای مادرشوهرم خودشو میکشه

ولی دیگه داریم پامیشیم از اون خونه 

اگه قسمت باشه میریم یه شهر دیگه 

کلا پسرم یه تربیته بار میاد اگه خدا بخواد

قلبم واقعا درد میکنه... خسته شدم از دخالت و غذا نخوردن و ضعیف بودن پسرم..

ببین من انقد تاکید کردم رو حرفام ک دوروبر دگ از من میترسن ک ب بچه م هله هوله بدن،یدونه بیسکویت ک بچه میذاره تو دهنش کلا اشتهاشو کور میکنه ب غذا،حالا دگ اون شکلاتیم باشه ک کلی ضرر داره ک خودت میدونی...برا پسرت هم حتما مولتی ویتامین خارجی بده سروقت قول میدم دکترم بری همینو تجویز کنه ،مولتی ویتامین و شربت آهن،دختر من ب شدت بدغذا و کم اشتها بود کلی فرق کرده با همینا اداروشکر....میوه هم حتما بهش بده در طول روز مخصوصا سیب ک هم اشتهاشو باز میکنه هم کلی تاثیر رو سلامتیش داره

ببین من انقد تاکید کردم رو حرفام ک دوروبر دگ از من میترسن ک ب بچه م هله هوله بدن،یدونه بیسکویت ک بچه ...

تادلت بخواد میوه میخوره 

منم حساس بودم رو خوراکی خوردن بچم

بهم انگ میزدن که خیلی یه جوریه رو تربیت بچش

و خوراکش و همه چی بهم ریخت  تربیت و خوراکش..

تادلت بخواد میوه میخوره منم حساس بودم رو خوراکی خوردن بچمبهم انگ میزدن که خیلی یه جوریه رو تربیت بچش ...

خب همین میوه خوردنش خیلی خوبه....عزیزم بذار بگن حرف مردم باد هواست دو روز میگن روز سوم خسته میشن دگ،آدم باید رو حرف و تصمیمش ثابت قدم باشه