یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هعییییی سر این خوراکی بارهادبحثمون شده میگه خب بچس دلش میخواد
بالاخره پای سلامت بچهات در میونه باید به هر نحوی که خودت میدونی این مدل تغذیش رو تغییر بدی اگه به خوبی شد که بهتر اگه نشد دوبار خوراکی رو از دست بچه بگیر جلوی مادر شوهرت بنداز سطل آشغال بگو مگه دکتر نگفته که نباید از این چیزا بخوری؟
قلبم واقعا درد میکنه... خسته شدم از دخالت و غذا نخوردن و ضعیف بودن پسرم..
ببین من انقد تاکید کردم رو حرفام ک دوروبر دگ از من میترسن ک ب بچه م هله هوله بدن،یدونه بیسکویت ک بچه میذاره تو دهنش کلا اشتهاشو کور میکنه ب غذا،حالا دگ اون شکلاتیم باشه ک کلی ضرر داره ک خودت میدونی...برا پسرت هم حتما مولتی ویتامین خارجی بده سروقت قول میدم دکترم بری همینو تجویز کنه ،مولتی ویتامین و شربت آهن،دختر من ب شدت بدغذا و کم اشتها بود کلی فرق کرده با همینا اداروشکر....میوه هم حتما بهش بده در طول روز مخصوصا سیب ک هم اشتهاشو باز میکنه هم کلی تاثیر رو سلامتیش داره