2821
2789
عنوان

بارداری

158 بازدید | 12 پست

سلام. دوستان. من ۴ ماه برا بارداری اقدام کردم که هر ماه سیکلم بعد اقدام از ۲۸ روز شده ۲۶روز .  این ماه ۵ روزه عقب انداختم . الان نزدیک ۱۰ روزه سینه درد دارم . درد شدید معده . کمر درد و دل درد ولی پری نیوده . امروز ی لک قهوه ایی دیدم ب نظرتون باردارم ؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای منم همینطور 5ماهه تواقدامم پریودم 3روز شده بود اما این ماه 4روزه عقب انداختم لکه لیمویی داشتم امروز به اندازه سرناخن ترشح قهوه ای اومد همون یکم بود الان نمیاد دیگه همون ترشح سفیده

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

اتفاقا معده درد کمر درد حالت تهوع هم داشتم بهمراه سینه درد الانم خیلی شدید سینه هام درد داره نوکشم قهوه ای شده  

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست