2821
2789
عنوان

معرفی فیلم 🍻💜🥲

154 بازدید | 28 پست

یه فیلم که الان ببینم و از دیدنش پشیمون نشم ...

یه چیزی که بعد دیدنش گفتید بابا ایول💚🥂💗

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

گیم آف ترونز

بریکینگ بد

مهشیدم🤍 خدا بالاخره جواب مامان آیدا رو داد🥀عزیزان من تمام ریپلای و پست ها رو میخونم ولی به دلیل وضعیت استثنایی و فوق العاده نی نی سایت فقط جواب ضروری ترین رو میدم و به مابقی در حد لایک بسنده میکنم ، گاهی اوقات هم جواب ضروری ترین پستها که میدم به قدری زیباست که نی نی یار لذت خوندنش رو با شما بزرگواران تقسیم نمیکنه و پیش خودش نگهش میداره و منتشرش نمیکنه!!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ملی و راه های نرفته اش دینامیت اسب سفید و پادشاه و آشپزی با عشق آتیش بازی گدایان تهران دردسر بزرگ خروس جنگی و..... فیلم های دهه ۸۰ 

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

یکم راجب هر دو توضیح می دی ؟

هر دو مفصلن و غیرقابل توصیف

گیم آف ترونز توی همه چی بی‌نظیره

توی دیالوگ‌ها

موسیقی

فضای فیلم

شخصیت‌ها

بازیگرهای خفن

همه چی

مهشیدم🤍 خدا بالاخره جواب مامان آیدا رو داد🥀عزیزان من تمام ریپلای و پست ها رو میخونم ولی به دلیل وضعیت استثنایی و فوق العاده نی نی سایت فقط جواب ضروری ترین رو میدم و به مابقی در حد لایک بسنده میکنم ، گاهی اوقات هم جواب ضروری ترین پستها که میدم به قدری زیباست که نی نی یار لذت خوندنش رو با شما بزرگواران تقسیم نمیکنه و پیش خودش نگهش میداره و منتشرش نمیکنه!!

nowhere a girl in basement ۴۷رونینتام رایدرآنا

عزیزم یکم توضیح میدی راجبشون  

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

ملی و راه های نرفته اش دینامیت اسب سفید و پادشاه و آشپزی با عشق آتیش بازی گدایان تهران دردسر بزرگ خر ...

اولی و دومی رو دیدم زیاد جالب نبودن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز