2777
2789

مگه نداره؟🤣🤣🤣🤣

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای چقدر چندش

من تا پوست بدنم کنده نشه

خیالم راحت نمیشه 

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

وای نگووو

باز یادم انداختی 

اصلا یادش میفتم حالم ازشون بهم میخوره 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

رفتی خارج؟

اون خارجی که شما فکر میکنی نرفتم 

کربلا رفتم

نیاز نیست بری اونجا حتما ، 

وقتی خودشون تو کلیپ هاشون اعتراف میکنن و حتی از این بابت ناراحتن 

ادم باورش نمیشه تا این حد غیر بهداشتی !

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

واقعا ناراحتن؟؟

چرا نباشن 

تو دستشویی خودت رو نشور ببین چه حالی بهت دست میده!

مخصوصا جام جهانی قطر که کلی اروپایی اومده بودن قطر و میرفتن دستشویی میدیدن شیلنگ اب داره

یه عالمه کلیپ اون موقع دیدم ازشون که ذوق میکردن و میگفتن عالیه و میگفتن چرا کشورهای ما با اون همه پیشرفت این بهداشت رو نداره