2821
2789
عنوان

نماز و ریا

102 بازدید | 8 پست

بنظر من هیچ چیزی بهتر از این نیس ی ادم نماز بخونه ولی بعضی هارو دیدم میخونن زیراب بقیه رو میزنن انواع غیبت تهمت جاسوسی حتی حروم خوری واقعا حال بهم زنن یا میگن بی حجابا خرابن و ما خوبیم تفکرشون سمی نی نی یار حذف نکن قفلم نکن داریم صحبت میکنیم راجع به ادم های حال بهم زن

خب این تقصیر شماست که بدی هاش رو در مقابل نمازش میذارید و انتظار دارید با نماز خوندن یه انسان کامل باشه

خیر ،هیچ انسانی رو از روی نماز و روزه اش نشناسید

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خداوند در قرآن میفرماید وای بر نمازگزاران کسانی که در نمازشان  سهل انگاری میکنن وریا میکنن و مانع خیر میشوند 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

اتفاقا اینایی که خیلی انتقاد دارن به نمازخون ها و باحجابا بیشتر از اونا اهل غیبت و تهمت و...هستن 🫠

خودتو نزن به اون راه دارم میگم کسی که ادعای خوبی داره نباید اینطور کنه