2777
2789
عنوان

دلم گرفته

66 بازدید | 12 پست

پنج ماهه از رفتنش مبگذره 

دلم بیشتر از روزای قبل تنگ تره 

کاش نمیرفت 

همش گریه میکنم 

بغض تو گلومه 

واسه اینک بخام برگرده یا فراموشش کنم ب خدا نزدیک شدم ولی نه خدا برش گردوند ن کاری کرد فراموشش کنم 

ب سرم زده خودمو بکشم دیگ نمیکشم 

ی روز روز خوبی ندارم 

دلم میخا بهش پیام بدم ولی بلاکم باور نمیکردم اینی ک ادعا میکرد کنارمه دوستم داره اون شب ساعت ۶:۳۰.

بلاکم کنه 

دارم میمیرم لاقل توروخدا شما کمکم کنید تا خودمو ب کشتن ندادم

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

الهییی غصه نخور دختر درست میشه همه اینا واسه کسی که رفته خودتو عذاب نده میدونم سخته ولی خب به مرور ز ...

میشع کمکم کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام فقط به بدی هاش فکر کن

و به خوبی های خودت و لطف هایی که در حقش کردی

همه اینا رو بنویس تا سبک شی

بعد نوشته هاتو پاره کن تا تخلیه شی

حتما بنویس

حتی ناراحتی هات و... رو

با مشاور صحبت کردن کمکت میکنه ۱۴۸۰ مشاور رایگان زنگ بزن بگو تا سبک شی

سعی کن سر خودتو شلوغ کنی تا یادت بره این تنها راه حل هست 

برو بیرون .. تلوزیون ببین .. کتاب بخون .. و... هرکاری که میتونی و شرایطشو داری انجام بده 

نشین یه جا و فکر کن

خب ظبیعیه وقتی ساکن باشی مدام درحال فکری

یه هدف برا خودت مشخص کن مثلا هدف درسی یا هرچی که علاقه داری و تلاش کن واسش

میتونی خیاطی یاد بگیری یا هر هنری که حوصله داری تو نت هم کلی اموزش رایگان هست

برا خودت نقاشی کن و ورزش کن و اهنگ‌ شاد گوش بده

نماز هات بخون و با خدا حرف بزن تا سبک شی

و مهم تر از همه اینو بدون عزیزم که خدا یه سری ادم هارو از زندگی ما بیرون میکنه چون لیاقت ما را ندارن

و خوشحال و شکرگزار باش که تو ذات واقعی اون ادم شناختی

چرا ناراحتی؟ اون باید ناراحت باشه که تو رو از دست داده

خودتو مقصر ندون .. تو کار بدی نکردی عزیزم .. این ادم ها بی وفا و بی معرفت هستن

مواظب خودت باش .. هیچکس نمیتونه بهت کمک کنه جز خودت ..🥰😍

اینو یادت نره دختر خوب که همه ادما گذری هستن و یه روزی باید ازشون جدا شیم این قانون روزگاره حالا یا با مرگ جدا میشیم یا اختلاف و قطع رابطه ... خدا صلاح ادم رو میخواد

من هم مثل تو تجربه مشابه داشتم عزیزم

اما الان خیلی خوشحالم که از زندگیم رفت

همچی خیلی بهتر شد با رفتنش

اوایل گریه میکردم داشتم خودمو غرق میکردم تو غم

حتی به خودکشی فکر میکردم

اما بعد به خودم اومدم و خودمو نجات دادم با همه این کارهایی که برات نوشتم و اینکه فهمیدم خدا چقدر منو دوست داشته که کات کردیم چون اون ادم انقدر بی رحم بود که منو ول کرد و با احساسم بازی کرد

همین کافی بود ازش متنفرررررشم یه عمر

ببخشید طولانی شد خواستم کمکی کرده باشم

دوست داشتی حرف بزنی هستم 🥰

من مطمئنم تو قوی هستی و این دوران رو میگذرونی😘♥️

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

سلام فقط به بدی هاش فکر کنو به خوبی های خودت و لطف هایی که در حقش کردیهمه اینا رو بنویس تا سبک شیبعد ...

سلام قربونت برم  از وقتی رفت ی ماه بعدش شروع کردم نماز خوندن 

چله گرفتم نملز شب میخوندم میگفتم خدایا اگر ب صلاحمه برگردع اگر ن فراموشش کنم 

چله حق شناس گرفتم شب سوم ی خاب عجیبی دیدم معنیشو فهمیدم و گفتم اره پس ب صلاحم نیست همیچین چیزیو تو خابم نشون داد بهم نشون داا ک ب صلاحت نی بیحیالش شو 

منم چله رو ول کردم 

الان همش دلتنگشم دلم میخاد بهش پیام بدم ولی یاد این میوفتم ک بم گف اگر پیام بدی بلاک میکنم و اگر ادامه بدی ب پیام دادن میام در خونتون اخرین باری گ پیام دادم همون ساعت و همون دیقه ای بود ک همه چی تموم شد 

دیگ سمتش نرفتم 

بعضی ها وفتی کسی از زندگیشون میره بار ها و بارها پیام میدن و التماس میکنن ولی من نکردم اخرین پیامم همون روز بود 

خیلی بدی در حقم کرد هیچ وقت حلالش نمیکنم 

مطنئنم فراموش مبشه مطمئنم ولی ذات واقعیشو زمانی شناختم ک با مت تو رابطه بود و بازیچه اش بودم خیلی وقتل ذاتشو شناختم شاید بگی چرا ولش نکردی اون نوقع عقل الانو نداشتم اون موقع غرق دوست داشتن بودم 

خیلی کوچیک و حقیرم میکرد پشت سرم پیش همه میگف روانیع این دختر دست از سرم برنمیداره بعد جلو روی من میگف دوستت دارم جز تو گسیو ندارم 

وقتی ک بغلم میگرد حالم بهم میخورد ازش میدونستم مجبوریه 

و یا داره یاد کسیو میکنه خیلی آشغال بود خیلی امیدوارم فداموش شه جوری ک اسمشم بیاد ببخشیدا عوق بزنم 

سلام فقط به بدی هاش فکر کنو به خوبی های خودت و لطف هایی که در حقش کردیهمه اینا رو بنویس تا سبک شیبعد ...

۶ سال باهاش بودم ب جرعت میتونم بگم ی ماه اوایل دوستی باهام خب بود 

خودم التماسش میگردم بیاد دیدنم ی شب قبل اینک فرداش بیاد دیدنم دعوا میکردیم 

وقتایی ک با من میومد بیرون شاید باورت نشه چون میدونست بامن میخاد بیاد بیرون همون روز باهام بد رفتاری میکرد 

جوری گ هر سری اشکمو در میاورد 

یادمع ی بار انقد تو خیابون گریه کردم ی مرد میان سالی بم گف دخترم چیه هی داری گریه میکنی چیزی شده 

خیلی در حقم بدی کرد این ۶ سال همش من التماسش میکردم با من خب رفتار کن توروخدا محبت کن 

بعد جالبه میگفت دوستت دارم یا رفتارای بدشو ربط میداد ب بچه بازی 

بم میگفت تو خیلی لوسی چندشی عین ادم رفتار کن این چرت بازیا چیه 

خیلی حقیرم میکرد 

ب هرگسی پیام میداد میدونستم اخر پیاماش راجب من حرف میزد 

تو این ۶ سال رابطه ۳ تا کادو بدام خرید  ولی مت انقد گادو براش خریدم ک میتونه باهاشون انلاین شاپ بزته 

روز اخر ک همه جی تموم شد تموم کادو هاشو شبش اتیش زدم 

انقد اون شب حالم خراب بود ک خون میاوردم بالا تا یه ماه خودمو حبس کرده بودم تو اتاق و هیچی نمیخوردم 

حمومم نمیرفتم زیر پتو بوق کرده بودم 

خانواده بهم میکفتن تو روانی هستی  تموم رازامو پیش خانوادم گف حتی خانوادن ناراحت شدن  ک چرا همه رازاتو پیش ما گف 

خلاصه ک حال بدی داشتم 

الانم گریه میکنم و اینم بهت بگم ک هیچ وقت حلالص نمیکنم نفرینش کردم و میکنم 

امیدوارم بعد تموم این رفتارا زندگی خوبی نداشته باشه  کارما جوابشو بده سپردمش ب خدا و کائنات

خدا  حق شبایی ک اذیت شدم و حق اوم ۶ سالی ک تحقیر شدم و رو ازش بکشه بیرون 

۶ سال باهاش بودم ب جرعت میتونم بگم ی ماه اوایل دوستی باهام خب بود خودم التماسش میگردم بیاد دیدنم ی ...

شاید باورت نشه خودم براش بسته میخریدم ک بام صحبت کنه 

این همه پیام دادن شبانه روز شد روزی دو ساعت 

۵ تا ۷ شب فقط چت داشتیم 

تازه ب اونم ناراضی بود خیال داش هیچ چت نکنه 

خودش رابطه رو شرو کرده بود و به حاهرم گفته بود 

از اولم این رابطه اشتباه بود 

حاهرمم بهش گف تو ک میدونستی اشنباهه چرا گذاشنی تا ب. امروز طول بکشه ک فقط خاهر من ضربشو بخوره 

خیلی بدی کرد خیلی 

هیچ وقت حلالش نمیکنم 

هیچ وقت 

بلاکم میکرد میگفت حدش بلاک شده گوشیم مشکل داره 

پیام میدادم جواب نمیداد میگفت پیامم برات نیومده 

میگفتم خو اسکرین شات بده ببینم اگر راس میگی 

نمیداد 

خدا خارش کنه انیدوارم بدترین ضربه ها رو تو بهترین روزای عمرش پس بده 

بله عزیزم دل شکستن تاوان سختی داره 

و پروردگار  میگوید :

(چه کسی بنده مرا به چنین حال و روزی گرفتار کرده است .....)

شاید باورت نشه خودم براش بسته میخریدم ک بام صحبت کنه این همه پیام دادن شبانه روز شد روزی دو ساعت ۵ ت ...

سلام دوباره عزیزم

پس برو خدارشکر کن این ادم بیخود از زندگیت رفت

کارایی که بهت گفتم بکن و هروقت دوست داشتی میتونی با منم حرف بزنی

بهترین کارو کردی که دیگه پیام ندادی بهش 

مطمئن باش یه روزی یه ادم مناسب که لیاقتت داره وارد زندگیت میشه

♥️♥️♥️😍😍😍

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

سلام دوباره عزیزمپس برو خدارشکر کن این ادم بیخود از زندگیت رفتکارایی که بهت گفتم بکن و هروقت دوست دا ...

میشه درخاست بدم ؟

میشه درخاست بدم ؟

قبول کردم♥️

طرف دختر بود یا پسر

پسر

اخه با توجه ب امضات فکر کردم دختر

اخه با توجه ب امضات فکر کردم دختر

دوستمم کم بهم بدی نکرد کلا برات تعریف میکنم 

چ برنامه ای داری ایدیتو بم بدی ویس کامل بدم اینجاها سخته