2821
2789
خودم حس ششم ولی خب رنگ لباسم 🥹😂

عزیزم 🤣🤣🤣🤣من دیوونت کردم ولی این اخریه بخدا 

میتونه فضای دانشگاه هم بگی ؟ از پسش برمیام ودوستای خوب پیدا میکنم ؟ تو این مسیر چ چیزای جدیدی تجربع میکنم؟

دانشگاه حس میکنی چصد فاصله داره کجاست یعنی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانم حالش خوب میشه؟ایشون که باهاش دوستم بهم میرسیم ؟ دوستم داره ؟ چجور ادمیه؟

مامانت در آینده حالش بهتر میشه

آره 

خوبه و در حد اعتداله یعنی

البته عزیزم بازم میگم حس ششمم زیاد قوی نیست 

الان بنظرم یکمی کسلی

ارههههه

م برمیگرده ؟

دانشگاه قبول میشم؟۴۰۵ کنکور دارم

وارد رابطه میشم ؟ میشه از خصوصیات چهرشم بگین؟

ممنووونم براتون‌ حمد خوندم

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

عزیزم 🤣🤣🤣🤣من دیوونت کردم ولی این اخریه بخدا میتونه فضای دانشگاه هم بگی ؟ از پسش برمیام ودوستای خ ...

قربونت شم نه بابا این چه حرفیه😂❤️

توی تاپیک خودت ساعت یک و دو جوابت رو میدم باشه فدات؟

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

توروخدا جواب منم بدهبعد پیاما دیشبم چ حسی گرف؟دلش میخواد برگرده؟اقا لطفاااا جواب بدعععع

قربونت شم بخدا 119 نفر ریپلایم کردن هنوز جواب ندادم اگه امکانش هست ساعت یک و دو جوابت رو بدم❤️

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه