2777
2789
عنوان

زن سابققق نامزدم بهش پیام میده😑☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 92 پست
براچی هنوز ندیدم که نامزدم باهاش حرف میزنم یا ن فعلا سکوت کردم که تا کجا پیش میره

چون مردا زن اول رو هیچوقت فراموش نمیکنن ممکنه ارتباط ادامه پیدا کنه 

من داییم هنوز با زن اول در ارتباطه مخفیانه 

زن دوم نمیدونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه همسرت بهت چیزی نمیگه یکم شک برانگیزه بنظرم بجای اینکه فکرتو درگیر کنی بشبن باهاش صحبت کن ببین ...

خب تو پیامای بلاک شده بود که حتی خودشم اونو نخونده بود مشخص بود نمی‌دونم چیکار کنم فعلا سکوت کردم که بعدا چی میشه 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بیخود دوست داره وقتی جدا شده و طرفش مجدد نامزد کرده نباید بیاد جلو دوسش داشت جدا نمیشد پس یطرف نخواس ...

من تاپیک کامل نخوندم که داستان چیه الان فهمیدم!! غلط کرده دوست دارههه الان دیگه دیره 

نامزد شما بلاک کرده جواب هم ک نداده یک طرف بوده بیاد به شما بگا ذهنت بهم میریزه اگر دیدی خیلی زیاده ...

فقط می‌خوام سر ته ماجرا رو بفهمم که اینا چت دو طرفع یا تلفنی حرف زدنن یا ن پیاما تو لیست بلاک بود مشخص بود نامزدم حتی اونارو ندیده نمی‌دونم بعدش جای دیگه چت کردن یا تلفنی حرف زدن فعلا درگیر اینم بفهمم 

مریض بود جدا شد؟😑

مادر بزرگم مجبورش کرد 

بش گفت چون زنت بهم گفت جن ده باید طلاقش بدی وگرنه قید منو بزن 

داییم خب بدش اومد ک زنش به مادرش فوش داده ولی هنوزم دوسش داره همیشه استوری دلتنگی و... میزاره 

اما زن دومش خیلییی اخلاقش نسبت به اولی بهتره 

اجتماعی و باشخصیته 

اولی ساکت و بددهن 

فقط می‌خوام سر ته ماجرا رو بفهمم که اینا چت دو طرفع یا تلفنی حرف زدنن یا ن پیاما تو لیست بلاک بود مش ...

اگر تو بلاک لیت بوده و کلا باز نکردتشون ک مشخص یک طرف بوده و اینکه یکم صبر کنی معلوم میشه اما چیزی ک مشخص از حرفات این ک یک طرفس 

چیا میگن اتفاقابهش بگو بزاربدونع میدونی شاید کرم از دختره ست

دو سه روز بعد نامزدیمون دیدم با دوتا شماره ها نامزدم اسمشو صدا کرده بود ولی نامزدم چیزی ننوشته نمی‌دونم بعدش تلفنی حرف زدن یا جای دیگه چت کردن اینشو دیگه نمی‌دونم معلوم نبود دو ماه بعد این پیامش باز پیام داده بود در مورد بانک بود که این زیاد مهم نبود این سری دیگه نوشته بود ب مامانت حالیت کن در مورد نرن چرت و پرت نکن و این از حرفا فقط می‌خوام بفهمم نامزدمم پیام داده یا ن