rahele0 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 24 عنوان کنکور 70 بازدید | 9 پست سال سوممه که موندم پشت کنکور اما بازم نتونستم بخونمتراز اردیبهشتم شد ۵۰۰۰ امتحانات نهایی رو خیلی بد دادم در حدی که فکر کنم تخصصیا رو پاس نکنم حتیحالم خیلی بدهدلم برا مامان و بابام میسوزه 1404/03/18 | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmaaarrryyyaaammm عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 3048 خیلی اختلاف داری تا قبولی اصلا دیگه موندن معنی ندارد برو آزاد یه چیزی بخون اگه میتونی
rahele0 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 24 خیلی اختلاف داری تا قبولی اصلا دیگه موندن معنی ندارد برو آزاد یه چیزی بخون اگه میتونی 😢
ایوری_بدون_همکاران عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 241 منی که سال اولم بود شدم حدود ۵۰۰۰ کلی ناامید شدم من دلیل شکستم فقط و فقط تست کم بودتو واقعا آیت چن سالو جدی میخوندی ؟
rahele0 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 24 منی که سال اولم بود شدم حدود ۵۰۰۰ کلی ناامید شدم من دلیل شکستم فقط و فقط تست کم بودتو واقعا آیت چن س ... نه من پارسال اصن کنکور ندادمبخاطر مشکلات روحی درس خوندن برام سخت بوددقیقاً مشکل منم همینه خوندم ولی تست نزدمتروخدا حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم
ایوری_بدون_همکاران عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 241 نه من پارسال اصن کنکور ندادمبخاطر مشکلات روحی درس خوندن برام سخت بوددقیقاً مشکل منم همینه خوندم ولی ... عزیزم منو تو متاسفانه اهمال کاری میکنیم منم روزی ۷ تد ۱۰ ساعت میخوندم ولی با اصلا تست یا تست کم نگاه تو الان آموزشی پارسال دیدی از تابستون شروع کن اگه شرایط مشاوره داری یا ذره ای انگیزه ای داره مشاوره بگیر مشاور درست دلسوز با سواد خیلی موثره
rahele0 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 24 عزیزم منو تو متاسفانه اهمال کاری میکنیم منم روزی ۷ تد ۱۰ ساعت میخوندم ولی با اصلا تست یا تست کم نگاه ... سال سومم بود امسال دیگه کشش ندارمخانوادم هم خسته شدن