2777
2789
عنوان

خودکار نهایی😑

109 بازدید | 13 پست

کناریم سر جلسه امتحان می‌گفت 

با آبی می‌نویسی اسکن درست نمیشه نمره نمی‌گیری

نخندید پلی واقعا ترسیدم 😂 راست میگه ؟

خودکارم پررنگه مارک سلنا 

ولی نوک ریز 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم استرس دارممم سلنا ابی پررنگه

آره پررنگه 

شما هم از اونا استفاده می‌کنی ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

عزیزم نگران نباش. من دبیرم و تصحیح انجام میدم. خودکار آبی هم کاملاً واضح و خواناست. اسکن کیفیت را خیلی بالا می بره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

با مشکی بهتر اسکن می‌شه ولی اینکه کلا نمره نگیری نه،اگه واضح و یکم درشت بنویسی خوانا می‌شه و نمره می ...

یعنی ممکنه با آبی خوانا نشه 

آخه چطور ممکنه🥲؟

عزیزم نگران نباش. من دبیرم و تصحیح انجام میدم. خودکار آبی هم کاملاً واضح و خواناست. اسکن کیفیت را خی ...

ممنووووونم

میتونم یه سوال بپرسم 

من جامعه یازدهم انسانی رو سه درس دیگه دارم 

شب بیدار بمونم و بخونم میشه تمومش کرد 

هر یک ساعت ۱ درس میخونم 

ممنووووونممیتونم یه سوال بپرسم من جامعه یازدهم انسانی رو سه درس دیگه دارم شب بیدار بمونم و بخونم میش ...

عزیزم من در مورد حجم دروس جامعه اطلاع ندارم. ولی شما نهایت تلاشت رو بکن. انشاءالله که تموم میشه و فردا هم نتیجهٔ خوبی می گیری. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم من در مورد حجم دروس جامعه اطلاع ندارم. ولی شما نهایت تلاشت رو بکن. انشاءالله که تموم میشه و فر ...

سلام من خودکار مشکیم از یه جایی به بعد کمرنگ شد بعد الان دوتا امتحان هست آبی مینویسم 

اسکن خیلی کیفیت میبره بالا؟جاهایی که کمرنگ شده چی؟

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

بستگی به حوزه ای داره که برگتونو اسکن میکنه اما بنظرم ریسک نکنید الکی

من چندین برگه داشتم که با ابی نوشته بودن و بد اسکن شده بود و نتونستم نمره بدم تخلف زدم که کسی دیگه تصحیحشون کنه

سلام من خودکار مشکیم از یه جایی به بعد کمرنگ شد بعد الان دوتا امتحان هست آبی مینویسم اسکن خیلی کیفیت ...

عزیزم اصلا نگران نباش. برگه هایی که ما می‌بینیم با انواع خودکارهای آبی و مشکیِ کم رنگ و پر رنگ نوشته شده و اسکن با کیفیت عالی نشون میده.