2777
2789

یه درخت بزرگ رو تصور کن 

خیلی خیلی بزرگ 

پر از شاخ و برگ و خار 

اون مثل امتحانات منه

حلا فکر کن این درخت تا تهههههه فرو رفته 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط من که با تمرکز داشتم تصور میکردم 😂😂😂

😂😂 نصیب گرگ بیابون هم نشه خواهر 

فکر کن ۲ روز نشستم مث خرررر گسسته خوندم 

عصر روز قبل امتحان فهمیدم امتحان هندسه دارم

اگر این فرو رفتن درخت نیست پس چیه؟ 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
تصور کردم اون درختو ولی کجا فرو رفته رک بگو اونم تصور کنم

😂 سانسور شده اس دیگه 

یهو دیدی ترکوندن 

😂😂 نصیب گرگ بیابون هم نشه خواهر فکر کن ۲ روز نشستم مث خرررر گسسته خوندم عصر روز قبل امتحان فهمیدم ...

وای😐

واسه دشمنمم نمیخوام این اتفاق بیوفته😂

حالا چه گیری دادی به درخت😂😂😂😂😂😂

وای😐واسه دشمنمم نمیخوام این اتفاق بیوفته😂حالا چه گیری دادی به درخت😂😂😂😂😂😂

بزرگتر و دردناک تر از درخت سراغ نداشتم😂🤦🏻‍♀️