niyayesh_1377 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 9829 عنوان حال و هوای عید .... 412 بازدید | 33 پست کسی هست عین من از عید و شلوغی هاش متنفر باشه ، یا فقط من اینجوریم !! 😑 حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 1396/11/30 | 14:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چکاوک73 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4534 من🙋 گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 من یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
marjangoogooli عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 738 متنفر نيستمولي هيچ ذوقي هم ندارم واسه عيد اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
donya1377 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 17197 من عاشق شلوغیشممممم پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش تیکرتولد ۲سالگی پسرمه
هانااااام عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 4127 وای من خیلی ذوق دارم😍😍😍دقیقا مثل بچه ها😂😂😂 وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم ❤️ یا حسین❤️ اَلٔسَلام عَلَیٔکَ یا اَباعَبدالله
تینکربل عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 2992 من عاشق عیدممخصوصا اینکه ازروز اول تا اخر یه سره تو مهمونیم یوقتایی وقت کم میاد تا 17و 18عید میریم اینور اونور😂😂 مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم. زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13988 من عاشق برج 12 هستم بوی عید میده😍😍 آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 من 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
slobber عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28438 من بودم.....امسال حالم بده ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤