2821
2789
عنوان

آشپزی

776 بازدید | 12 پست

سلاااااام دوستان

اون‌هایی که برای مهمونی و دورهمی زیاد آشپزی کردن بیان کمک😂

برای ۳۰ نفر می‌خوام سالاد ماکارونی درست کنم ولی برای هر نفر یه شات از این یه بار مصرف‌ها

چون غذای دیگه هم کنارش هست و کیک تولد ...

مقدار مواد چه‌قدر باشه خوبه؟ 🥲

اگه فوت کوزه‌گری دارین که مجلسی‌تر بشه بگین.

تا حالا برای تعداد بالا اون هم برای مهمونی درست نکردم می‌ترسم خراب کنم🥲

گرافیک خوندم

ماکارانی شکل دار سه بسته

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیاد نیست؟ چون مواد دیگه هم هست

اگه مواد دیگه همه چی میریزی مثلا مرغ و ذرت و کاهو و نخود فرنگی و هویج و خیارشور و گوجه و.. دو بسته کافیه

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

ذرت و نخود فرنگی حتما بزن حذف نکن،سعی کن مواد و درشت خرد نکنی سالاد ماکارونی یه شب قبل بذاری یخچال، آویشن فراوون بزن،قارچ هم توش خوب میشه قارچ اسلایس شده‌ی کاملا بخار پز شده مثل ذرت، یه ادویه هست من میزنم همه تعریفش و میکنن ادویه پیتزا و لازانیای سان تین

🌶🔥

خب ببین عزیزم برای ۳۰ نفر من پیشنهاد میدم که ماکارونی ۱.۵ کیلو، مرغ یا ژامبون ۵۰۰ گرم، ذرت و نخودفرنگی هر کدوم یه کنسرو بزرگ، خیارشور ۲۰ تا، سس حدود ۱.۵ لیوان.

بهتره که این ذرت و نخودفرنگی رو حذف نکنی و باشن چون خوشمزه تر میشن.
همه رو قاطی کن، بذار چند ساعت تو یخچال. و بعد اگر خواستی با خیارشوری چیزی تزئینشون کن.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز