2777
2789
عنوان

اخراج مدرسه نمونه دولتی

330 بازدید | 9 پست

سلام میخواستم بدونم این قانون ممنوعیت اخراج به دلیل نمره پایین  که خرداد همین امسال تصویب شده در مورد مدارس نمونه دولتی هم صدق میکنه یا اونا همچنان شرط معدل خودشون رو در نظر میگیرند؟!! 

تصویب شده ولی اگه مدارس فعالیتشون مستقل باشه و هزینه هاشون رو از طریق شهریه تامین کنند این قانونا براشون مهم نیست

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تصویب شده ولی اگه مدارس فعالیتشون مستقل باشه و هزینه هاشون رو از طریق شهریه تامین کنند این قانونا بر ...

در این صورت میشه رفت آموزش و پرورش تا اخراج نشیم؟! 

در این صورت میشه رفت آموزش و پرورش تا اخراج نشیم؟!

نه که نمیشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سلام عزیزم منم دوتا دوتا درس تجدید شدم یعنی اگه شهریور خوب بدم بازم اخراج میکنن؟

به من گفتن اگر نمره ۲۰ بگیرم شهریور اخراج نمیشی اما من تجدید نشده بودم معدل سالانه ام پایین بود 

به من گفتن اگر نمره ۲۰ بگیرم شهریور اخراج نمیشی اما من تجدید نشده بودم معدل سالانه ام پایین بود

معدل زیر چند؟ 

من شاهد بودم میگفت دو تا درس زیر ۱۴ داشته باشی باید بیای امتحان بدی شهریور دوباره 

در صورتی که مدارس دولتی زیر ۱۰ باید امتحان میدادن 

خداروشکر هیچ وقت شهریور امتحان ندادم

معدل زیر چند؟ من شاهد بودم میگفت دو تا درس زیر ۱۴ داشته باشی باید بیای امتحان بدی شهریور دوباره در ص ...

معدل زیر ۱۷ اما من هم که نمونه دولتی هستم نمره سالانه گفتن نباید زیر ۱4 باشه ندیدم کسی گفته باشه زیر، 10... 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز