heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 عنوان بفهم عاشقم 😑💛 210 بازدید | 12 پست 🤕❄️+روز و شب خواندم برایشتا بفهمد عاشقمکف زد و گفتا که :ایول، پس شما هم #شاعری 🥴چرا نمیفهمی جانم 🫠😥#🦋🍃 #ســخــݩــےازڋیــآږڋݪــ #حیرانخاتون شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰 1404/03/18 | 21:27 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 عاشقی مغزتو معیوب کرده 😑 روزی خلیفه گفت لیلی را بیاورید تا رویش را ببینیم چیست که مجنون این چنین عاشقی میکند وقتی لیلی را دید گفت از دگر خوبان تو افسون نیستی لیلی گفت خاموش چون تو مجنون نیستی اگر در دیده مجنون نشینی بغیر از خوبی لیلی نبینی 🥺💛 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
مارنیوو عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 196 روزی خلیفه گفت لیلی را بیاورید تا رویش را ببینیم چیست که مجنون این چنین عاشقی میکند وقتی لیلی را دی ... شاعری؟
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 شاعری؟ نمیشه گفت شاعر ولی خب یه وقتایی کلمات کنار هم به رقص میان و جملاتی ایجاد میشه که خاستگاهش قلبمونه 🥺☘️ شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 شاعری؟ نمیشه گفت شاعر ولی خب یه وقتایی کلمات کنار هم به رقص میان و جملاتی ایجاد میشه که خاستگاهش قلبمونه 🥺☘️ شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 نه ماهره تو کارش نظر لطف شماست عزیزدلم 🦋☘️ شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
مارنیوو عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 196 نه ماهره تو کارش این حرفت قشنگ نیست من داشتم باهاش شوخی میکردم چون نوشته بود اونی که فلانی عاشقانه واسش شعرخونده جای اینکه بگه عشقم و فلان گفته شاعری😐منم واسه همین گفتم شاعری؟مطلب طنز بود 🙁
artadohkt عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 329 این حرفت قشنگ نیست من داشتم باهاش شوخی میکردم چون نوشته بود اونی که فلانی عاشقانه واسش شعرخونده جای ... عزیز منم از رو بدی نگفتم اسی خودش فهمید
سکوتتلخی عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 748 بدترین حس دنیا اینه که اونی که باید حست رو بفهمه هیچوقت نفهمهیا فهمیدنش زمانی باشه که خیلی دیر شده باشه😑 من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 بدترین حس دنیا اینه که اونی که باید حست رو بفهمه هیچوقت نفهمهیا فهمیدنش زمانی باشه که خیلی دیر شده ب ... دقیقا هر چیزی وقتی قشنگه که ذوقش رو داریم وقتی بدستش میاریم که ذوقش رو از دست دادیم دیگه برامون لذتی نداره 🥺💛 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰