2777
2789
عنوان

بازیگری

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 34 پست
خب دوتا کارگردان تازه وارد نمیتونن بازیگرای مشهوری مثل بهرام افشاری یا بقیه بگیرن میان از همین تازه ...

کارگران تازه وارد و غیر تازه وارد نداره 

وقتی طرف پول نداره بهران افشاری رو بیاره یعنی پول نداره که نویسنده خوب هم بیاره بنابراین اون فیلم اصلا بازخورد نمیگیره که اصلا معروف بشی 

کارگران تازه وارد و غیر تازه وارد نداره وقتی طرف پول نداره بهران افشاری رو بیاره یعنی پول نداره که ن ...

من احساس میکنم همه بازیگرا با تن فروشی به یه جایی نرسیدن 

واقعاً نمیشه همشون اینکارو کرده باشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من احساس میکنم همه بازیگرا با تن فروشی به یه جایی نرسیدن واقعاً نمیشه همشون اینکارو کرده باشن

بله همه با تن فروشی نبوده مثلا مهراوه و ملیکا شریفی نیا به لطف پدر تهیه کننده و بازیگر و مادر بازیگرشون به جایی رسیدن ☺️

یا یکیم مثل نوید محمد زاده چون زن نبود که ازش سوء استفاده بشه ۲۰ سال طول کشید تا استعدادش دیده شه

بله همه با تن فروشی نبوده مثلا مهراوه و ملیکا شریفی نیا به لطف پدر تهیه کننده و بازیگر و مادر بازیگر ...

عجب ولی فوقش یه نه هست دیگه 

ولی مطمئن باش همشون تن فروشی نکردن چون یه عده تن فروشی کردن این لقبو به همشون دادن 

پریناز ایزدیار نه بابای کارگردانی داشته نه مامان بازیگر 

توی یه خانواده فوق العاده اصیل هم هست و فکرنمیکنم به خودش همچین اجازه ای بده

بله همه با تن فروشی نبوده مثلا مهراوه و ملیکا شریفی نیا به لطف پدر تهیه کننده و بازیگر و مادر بازیگر ...

یکی مثل لاله مرزبان یا نگار جواهریان یا ترانه علیدوست همشون با تلاش خودشون به جایی رسیدن خیلی درست نیست که به همشون بگیم تن فروش!؟