2777
2789
عنوان

بازیگری

236 بازدید | 34 پست

راستش پدر و مادرم با بازیگری مخالفن میگن حتی تابستونو بشین درستو بخون و ...

من حتی بهشون گفتم قرار نیست بازیگری مانع رسیدن به هدفم بشه ولی خب قانع نشدن 

حتی بابام بهم توهین کرد 

من فقط میخوام تابستون برم کلاس بازیگری تازه درسمم میخونم چیز عجیبیه؟

درخواست نابه‌جایی هست؟

این همه دختر همسن و سال من تو خیابون های تهران اهل هر چیزیه هستن به همشم میرسن

حالا من که نه رفیقی دارم که باهاش برم بیرون نه چیزی 

قبول نمیکنن

رویای منو زندگی کن 

الان اگه به خانوادم بگم من میخواستم بازیگر بشم میگن خب می‌شدی خب می‌رفتی کلاس

ولی بوقتش اینجوری بود که من اصلا توقع نداشتم حمایت کنند فقط میخواستم کاری به کارم نداشته باشن...ولی حیف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای بازیگری باید خیلی چیزا رو قربانی کنی تا به یه جایی برسی (مثل آبرو ، از بین بردن فضای شخصی ، حیا ، پذیرش رابطه نامشروع ) حاضری ؟

مگه اینکه صرفا بخوای یه کلاسی شرکت کنی و یه تئاتری بری و یه نقش فرعی ۱۰ باشی

رویای منو زندگی کن الان اگه به خانوادم بگم من میخواستم بازیگر بشم میگن خب می‌شدی خب می‌رفتی کلاسولی ...

عزیزمم چقدر دردناکه وقتی از حسرتت حرف میزنی

من واقعاً میخوام بازیگری رو حداقل امتحان کنم با اینکه شخصیت خجالتی دارم ولی میخوام حتی توی کلاس با اعتماد بنفس هم باشم 

تا میگم میخوام بازیگری رو هم برم سریع دعوا میکنن میگن هرکاری میخواهی بکن بعدش میان غر میزنن

برای بازیگری باید خیلی چیزا رو قربانی کنی تا به یه جایی برسی (مثل آبرو ، از بین بردن فضای شخصی ، حیا ...

شاید دلیل اینکه قبول نمیکنن همین باشه میشه راجبش بیشتر توضیح بدی؟چرا خیلی از بازیگر های خانم هستن که به خاطر همچین کارایی نمیکنن

عزیزمم چقدر دردناکه وقتی از حسرتت حرف میزنیمن واقعاً میخوام بازیگری رو حداقل امتحان کنم با اینکه شخص ...

کلا خانواده ها فقط بلدن مخالفت کنن 

ده سال بعد میگن دوس داشتی میرفتی 

کل فاز خانواده ها مخالفته

اگه میدونستم اینجورن اون موقع منم انقدر حرص نمیخوردم سر بعضی چیزا 

شاید دلیل اینکه قبول نمیکنن همین باشه میشه راجبش بیشتر توضیح بدی؟چرا خیلی از بازیگر های خانم هستن که ...

عزیزم دنیای بازیگری و ورود به عرصه رسانه 

نیلز به پارتی داره یه آشنایی یا پدر و مادر بازیگر و معروفی 

در غیر این صورت یا باید به تهیه کننده و کارگردانا سواری بدی یا باید ۱۰ ـ۲۰ سال تموم خاکشو بخوری و بعد اون تازه دیده بشی شایدم نشی

همینا مانع من شده که تا الان نرفتم چون به قول شما تن به هر چیزی ندی نهایت یه نقش در پیت توی تئاتر گی ...

چرا یکی توضیح نمیده 

خب دلیلش چیه؟چرا اصلا 

مگه اگر استعداد داشته باشی دوتا کارگردان درست حسابی نیستن قبولت کنن؟

عزیزم دنیای بازیگری و ورود به عرصه رسانه نیلز به پارتی داره یه آشنایی یا پدر و مادر بازیگر و معروفی ...

نمیفهمم خب دوتا کارگردان درست حسابی که هستن همشون که بد نیستن

همینا مانع من شده که تا الان نرفتم چون به قول شما تن به هر چیزی ندی نهایت یه نقش در پیت توی تئاتر گی ...

برای من اون موارد خیلی با ارزشن

و صرفا به خاطر پول و شهرت حاضر نیستم فضای شخصیم رو عمومی کنم و آبروم رو قربانی کنم

من در این مورد اصلا نمیدونستم و درک نمیکنم چرا؟

سنت کمه کم شنیدی 

اون خانمه مجرد بود بازیگرع، اسمش یادم رفته چند سال پیش خود کشی کرد نمی دونی چقدر قبل از خودکشی اش پشیمون بود از بازیگر شدنش

از اینکه چرا سالها ازدواج نتوانسته بکنه میگفت کاش منم زندگی معمولی داشتم و بچه داشتم مجبور نشده بود با کارگردان صیغه سه زن دوم کارگردان بود

دامادمون پلیس هی میگفتم امنیت یه گروه فیلمبرداری رو تامین میکردن میگفت نمی دونیم چه رابطه های کثیفی دارن