2777
2789
عنوان

از خودم خوشم اومد😎

294 بازدید | 18 پست

ینفر میگفت حالش بده و وسواس فکری داره منم اینو بهش گفتم خیلی از جملم خوشم اومد حس خفن بودن کردم

گفتم(

مشغول کار باش

رها کن 

ب همه چی الکیییی بخند، جدی میگم من یمدت الکی الکی میخندیدم ب همه چی دیگ شد واسم عادت😁😐

دیدی چقد جملم بی معنی و الکی بود؟ زندگی ام همینه جدیش نگیر 

بخداااا زندگی جدی نیس 

هرچی خودتو سبک تر بگیری راحتتری

کلا همه چی بی معنی و بی خوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش باید چی مصرف کنیم؟

آسنترا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
قبلش باید چی مصرف کنیم؟

دوست دارم پیامتو هههه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

ولی من یه مشکلی دارم 

بیخود میخندم بعد حرفام واسم عادت شده 

مردم فک میکنن من اسکلم 

شایدتو بچهگیم شاید اینقد بزور میخندیدم دیگ برام عادت شده

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

ولی کلا وسواس فکری جوری نیست که باخندیدن حل بشه

منم درگیرشم فقط باید مشعول باشی

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

کلا همه چی بی معنی و بی خوده

چقدر جمله ات آرومم کرد، دیروز با یه نفر آشنا شدم کلی ازم تعریف کرد و مودب بود قرار بود ۸ بریم کافی شاپ از صبح دیگه نه پیام داد نه زنگ زد ، فکر کنم قصدش چیزی بود که فهمید من اونجوری نیستم

من امروز الکی باهمه بد بودم و حوصله هیچکسو نداشتم تک تک حرفای بچه های دانشگاه رو مخم بود اللخصوص خنده هاشون مشکل من چیه؟

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
موافقم من یه بار دهنم سرویس شد الان کلا بخاطر هیچی خودم اذیت نمیکنم شعارم تو زندگی اینه همه ی روز م ...

بنظرم ته رشد و بالغ شدن یه ادم میتونه همین باشه ک زندگی براش جدی نیاد دیگ

دقیقا همون جمله ای ک خدا گفته 

زندگی دنیا یه خوابه و وقتی ادما میمیرن از خاب بیدار میشن

2790
2778
2791
2779
2792