2777
2789
هر چیزی که مثلا ناراحت کننده باشه یا مسئله ایی به وجود میارهولی فکرکنم تو چیزای دیگه هم هست مثلا یه ...

نشخوار فکری و وسواس فکری میتونه ریشه تو خیلی از چیزا باشه

، یکیش عدم تمرکز ، به نظرم برید روانشناس یا تراپیست که با جلسه های مختلف و یواش یواش بهتر بشید

یا اینکه میتونید فعالیت های دیگه رو امتحان کنید

مثلا تمرین هایی رو برای ایجاد تمرکز انجام بدین

ورزش کنید ، طبیعت گردی کنید ، 

از گوشی و فضای مجازی دور بشید ، چون عامل استرس و وسواس فکری و عدم تمرکز بیشتر همینه

سریال نبینید ، مدیتیشن و یوگا رو هم حتما امتحان کنید❤️

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه میگن نشخوار فکری ناشی از استرسه

خب دو هفته ای فقط میتونی ذهنت رو کنترل کنی

هر دارویی اعصابی شروع کنی دو هفته ای ول کنی 

مشکلات دیگه ای پیدا میکنی 

اگر خودت نمیتونی کنترل ذهن کنی دیگه باید دارو بخوری 

نشخوار ذهنی ناشی از اضطراب و اضطراب حاصلش میشه افسردگی و این معادله رفت و برگشتی هست 

یعنی شما قطعا یه حدی از افسردگی رو داری که تو ذهنت سیر میکنی و نشخوار داری

مشغول کار باشرها کن ب همه چی الکیییی بخند، جدی میگم من یمدت الکی الکی میخندیدم ب همه چی دیگ شد واسم ...

میدونستی وقتی به کسی که مشکل ذهنی یا بیماری روحی و روانی داره وقتی میگی رها باش ول کن نمیدونم روحیتو ببر بالا و سخت نگیر راحت بگیر و... مثل چی میمونه این حرفا؟؟

مثل این میمونه که به کسی که پاش شکسته بگی پاشو بدو تو میتونی تو گچ و دارو نمیخوای خودتو خونه نشین نکنیا با گچ گرفتن و اینا پاشو بدو تو میتونی سخت نگیر راحت بگیر و...

همینقدر مسخره و چرت 

لطفا اگر مشکل روحی یا روانی دارین که ذهنتون رو اذیت میکنه و هر روز بیش تر از روز قبل ازارتون میده پیش روانشناس برین و کمک بگیرین حتی نیاز به مصرف دارو بود هم دارو مصرف کنین 

علم الان قدرت پاسخگویی به نیاز های روحی و روانی رو داره🌿