2777
2789
عنوان

آیا ویروس خواب آلودگی میاره

121 بازدید | 17 پست

من یه ویروس جدید گرفتم نمیدونم چه کوفتیه. بچه‌هام اسهال استفراغ داشتن گلاب به روتون بردیم سرم و آمپول زدیم و دارو گرفتیم. خودمم گرفتم ولی خودم فقط بی اشتها شدم و فوق العاده خواب آلود. یعنی اگر بیست چهار ساعت بخوابم بازم کمه. کسی نمیدونه باید چکار کنم؟ درمانی نداره؟ نمیدونم برم دکتر چی بگم ، بگم من خوابم میاد ؟

منم چند روزه اینقدر خواب آلودم که حد نداره

خوابمم نمیبره 🥲

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدل هست من پارسال گرفته بودم انگار صد سال بود نخوابیده بودم حتی خونمون مهمونم اومده بود اون وسط ب ...

خیلی بدجوره... دقیقا دیشب ساعت ده غش کردم تا نه صبح. دوباره عصری خوابیدم تا الان... بچه‌هامم که مریضن باهام میخوابن اما شوهرم غرغرش در اومد که چقدر میخوابی

خیلی بدجوره... دقیقا دیشب ساعت ده غش کردم تا نه صبح. دوباره عصری خوابیدم تا الان... بچه‌هامم که مریض ...

عزیزم سرم بزن حتما واگه خواستی حجامت هم کنی بدنت خیلی سرحال و شاداب میشه

سلامتی و خوشبختی دخترم
یعنی خیلی اینجوری میمونم؟ کلافه شدم همه زندگیم رفت رو هوا

خوب سرم چرا نمیخوای تزریق کنی؟ امشب بزنی فردا خوبی 

فردا هم حجامت برو دیگه بدنت شاداب میشه

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوب سرم چرا نمیخوای تزریق کنی؟ امشب بزنی فردا خوبی فردا هم حجامت برو دیگه بدنت شاداب میشه

چه میدونم دیدم خودم اسهال و استفراغ ندارم گفتم حتما نیازی به سرم نیست... امشب میرم درمانگاه پس