2777
2789
عنوان

پایه یازدهم

146 بازدید | 7 پست

از کی میخواید کنکور شروع کنید دوشنبه اخرین امتحانه

اگ سوالی داشتید میتونید ازم بپرسید

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خودت هم یازدهمی؟

پسر من انسانی هست متاسفانه خیلی نمیخونه در حد ۱۵ .۱۶ میخونه. یازدهم هست مشاور نداشته کتاب تست هم نداشته. غیرانتفاعی میره از اول تیر هم مدرسه اشون شروع میشه بنظرتون مشاور بگیرم یا طبق برنامه مدرسه فقط پیش بره و اینکه کلاسهای انلاین و ازمون ها واسش ثبت نام کنم چ ازمون ها و کلاسهایب

اسی خودت هم یازدهمی؟پسر من انسانی هست متاسفانه خیلی نمیخونه در حد ۱۵ .۱۶ میخونه. یازدهم هست مشاور ند ...

نه من مدرسه رو تموم کردم گل

مشاوره خیلی کمک میکنه ولی انلاین باشه بهتره و اگ پسرت میتونه با برنامه پیش بره مشاوره بگیر کمک میکنه مخصوصا تابستون

اگ معلمای مدرسه در سطح کنکور درس میدن نیازی نیست کلاس بره ولی اگ اینطور نیست کلاس ثبت نامش کن و البته کلاس انلاین چون حضوری وقت میبره تازه مریضم بشه نمیره از نصف تستا جا میونه ولی انلاین باشه میشنه میبینه بهونه نمیاره مثلا ریاضی استاد کرمی عربی استاد فلاح فنون استاد یکتا  و منطق و فلسفه فروغی نیا و اقتصاد استاد بهشتی 

اینا بهترین استادای هستن که گفتم ولی باز تحقیق کن

ازمون هم قلم چی یا گذینه دو فرقی نداره

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
نه من مدرسه رو تموم کردم گلمشاوره خیلی کمک میکنه ولی انلاین باشه بهتره و اگ پسرت میتونه با برنامه پی ...

ممنون عزیز دلم. میدونین پسرم مدرسه غیرانتفاعی میره که اجازه حتی ی روز غیبت رو نمیدن به دانش اموز ما منطقه سه هستیم و متاسفانه دبیرعالی اینجا نداریم ولی خوب خود مدرسه سخت میگیره در طول سال غیر دو روز کل روزها رو صبح تا ۸ شب مدرسه هستن تابستون هم گمانم دهم و یازدهم رو باهاشون مرور مبکنن

سلام عزیزان

اگر تمایل داشتید هوم اسکول معرفی کنم

البته برای دانش اموزانی که مستع و پتانسیلشو دعرند و تمکن مالی هم برای سرمایه گذاری فرزندتان مهم است

چون امگانات لوکسبا دبیران خاص را دارد

تمایل داشتید بفرمایید