2789
عنوان

دارم گریه میکنم 😭😭💔

86 بازدید | 10 پست

بخاطر کارنامه...میترسم پاس نشم میترسم...هی میگم خدا چرا باهام اینکارو می‌کنی من انقد خوندم تلاش کردم چرا...💔 واقعا چرا...همه قبول بشم معدل بالا من بیوفتم...😔💔

فردا قراره برن کارنامه ام بگیرن بنظرتون قبول میشم ؟؟؟😭😭💔 من نمیخوامم شهریور برممم نمیخواممم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ایشالا شهریوری نمیشی

اگه بشم چی آخه انقد خوندم تلاش کردم ...

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

رشتت چیه ؟ من دلم روشنه که نمیشی فردا بهم خبر بده که چی شد

نه رشته ندارم می‌خوام برم نهم می‌دونم چرته و شاید مسخره شم 😭😭💔 ولی ۱۵سالمه

عه هشتمی ؟ من مهم🤣

عههه چه خوب میترسم بیوفتم 😭 💔 چون معلما باهام لج دارن نمی‌دونم چرا 

نهما کی تموم میشه امتحاناشون؟

نمی‌دونم ماله ماها که تموم شد می‌خوان کارنامه بدن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز