2777
2789
عنوان

عمل بینی مشهد

332 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها خوبید؟ میشه کمکم کنید استرس دارم...من بینیم گوشتی و مشهد زندگی میکنم و میخوام عمل کنم دکتر قنواتی تو تهرانه و قیمت و نوع عملش عالیه ولی متاسفانه چون خونه نداریم و فکر نکنم بتونیم بریم هتل چون خرجش زیاده نمیتونم برم تهران😞تو مشهد برای عمل بینی کدوم دکتر خوبه؟ من فقط نوک بینیم گوشتی و بزرگه که میترسم و نمیدونم کجا برم عمل...دکتر خوب تو مشهد میشناسین معرفی کنید لطفا🙏🙏

آره عزیزم شهاب الدین شعبانی اول بروجرد بودن همشهری خود ماست من پیش ایشون جراحی کردم الان برای فوق تخصص دوساله اومده مشهد فک میکنم منطقه کوهسنگی باشه مطبش دکتر عالییه

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

آره عزیزم شهاب الدین شعبانی اول بروجرد بودن همشهری خود ماست من پیش ایشون جراحی کردم الان برای فوق تخ ...

اینقدر میترسم بینیم خوب در نیاد...دکتر قنواتی هم گفته برای ترمیم کسی قبول نمیکنه میترسم خراب کنه اونم قبول نکنه بعدا🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر میترسم بینیم خوب در نیاد...دکتر قنواتی هم گفته برای ترمیم کسی قبول نمیکنه میترسم خراب کنه اون ...

اصلا نترس فقط باید بعد عمل خوب ازش مراقبت کنی دکتر عالیهه من الان ۳ساله عمل کردم واقعا راضیم خیلی از اقواممون هم عمل کردن خواسته هاتو از ی بینی بهش بگو همون تحویلت میده

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

اصلا نترس فقط باید بعد عمل خوب ازش مراقبت کنی دکتر عالیهه من الان ۳ساله عمل کردم واقعا راضیم خیلی از ...

ممنون بابت معرفی بهشون سر میزنم عمل هاشون ببینم🙏