2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم😭😭😭😭

947 بازدید | 68 پست

۲۲ سالمه هنوز دانشگاه نرفتم 

اشتباهم این بود سال اول اصلا برام اهمیتی نداشت همینجوری رفتم سر جلسه سال بعدش پیراپزشکی اوردم انتخاب رشته نکردم و امسال حتی پیراپزشکی هم قبول نمیشم

نه به خاطر اینکه درس ها سختن  کاش دلیلش این بود

من انقدر روحیمو باختم حتی یک هزارم بقیه هم تلاش نمیکنم نمیدونم چه مرگمه اصلا نمیتونم تمرکز کنم مدام استرس دارم

پسر عمم امسال سال اولشه پزشکی قبول میشه مامانش گفت درصداش عالی بود،کاش من اصلا دختر این خونواده نبودم که الان پدرم پیش خودش بگه چرا دختر من مثل بچه خواهرش نیست

واقعا زندگیم دیگه بی ارزشه

........

حس میکنم بدبخت تر از من دیگه وجود نداره

اینهمه تیکه های بقیه رو تحمل کردم که تهش بشه این

تو روی خودم گفتن تو هیچی نمیشی حتی اگه ده سال پشت بمونی

میدونین چه حسی داره 

........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاک بر سر مملکتی کنن که جووناش به خاطر اینکه دانشگاه قبول نشدن به این ناامیدی برسن عزیز دلم واقعاًهدف از آفرینش تو این بوده یعنی اگر دانشگاه ندی زندگی تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟حالا اون سال به هر دلیلی به این نتیجه رسیدی که نمی‌خوای بری پیراپزشکی. زندگی ادامه داره اگر واقعاً رشته پزشکیو دوست داری بجنگ. اگرم نه این همه هدف تو زندگی هست برای اونا تلاش کن. پسر عمت پزشکی قبول میشه که بشه شمام باید حتماً همون پزشکی بری؟؟؟؟

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

خاک بر سر مملکتی کنن که جووناش به خاطر اینکه دانشگاه قبول نشدن به این ناامیدی برسن عزیز دلم واقعاًهد ...

اره اگه تو این دوره زمونه دانشگاه رشته ی خیلی خوب نرم احساس بی ارزش بودن میکنم

چی بخونم که درامدش خوب باشه جایگاه اجتماعیش خوب باشه؟ وقتی تو جامعه ای داریم زندگی میکنیم که فقط پزشک و دندون پزشک آدمن بقیه نه انتظار داری حس نا کافی بودن بهم دست نده طرف برگشته به من میگه تو پتانسیل قبولی پزشکی رو نداری میدونی یعنی چی؟یعنی تو خنگی

من هنر دوست داشتم ولی کی به هنر اهمیت میده؟اصلا کی برای هنرمند ارزش قائل هست،درامدی داره؟

........

خاک بر سر مملکتی کنن که جووناش به خاطر اینکه دانشگاه قبول نشدن به این ناامیدی برسن عزیز دلم واقعاًهد ...

حرف بقیه برام مهم نبود تازمانی که پدرمم مثل بقیه فکر نمیکرد من فقط میخواستم شرمنده خونوادم نشم که شدم

........

حرف بقیه برام مهم نبود تازمانی که پدرمم مثل بقیه فکر نمیکرد من فقط میخواستم شرمنده خونوادم نشم که شد ...

اسی به نظرم هرچی آوردی برو 

بخدا اگه هرچیم بخونی ولی توش جدیت به خرج بدی به جای خوبی میرسه 

آخره صبر سبزه🌱
اره اگه تو این دوره زمونه دانشگاه رشته ی خیلی خوب نرم احساس بی ارزش بودن میکنمچی بخونم که درامدش خوب ...

فکر میکنی برای پرشک و دندونپزشکش لزوما چقدر درآمد هست؟ الان دیگه اتفاقا همه میرن ب سمت هنر، همین میکاپ آرتیست ها ببین چقدر درآمد دارن 

در مورد روحیه، اول اینکه آیا آزمایش خون دادی بدونی همه ویتامینات و کلسیم ت okayهست؟ اصلا خیلی وقتا چون بدنمون همه چیزاش نرمال نیست رو روحیه مون اثر داره، 

بعد هم برا خودت هدف گذاری کن ، اینو بگم ک دندونپزشکی ک من الان میرم پیشش، از تو بزرگتر بود ک وارد دانشگاه شد.، 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
اره اگه تو این دوره زمونه دانشگاه رشته ی خیلی خوب نرم احساس بی ارزش بودن میکنمچی بخونم که درامدش خوب ...

اتفاق من هنر خوندم ..درآمد دارم.. اعتماد به نفس دارم... و به نظرم برای  یه خانم ایرانی،یکی از بهترین مشاغله..

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰