2821
2789
عنوان

ارتودنسی

55 بازدید | 4 پست

پلاک شفاف گذاشتم امروز توش وقتی حرف میزنم پر میشه آب دهان بیشتر شده خیلی بیشتر اصلا راحت نیستم خیلی لثه هام اذیته تا کی اینجوریه بعد چه جوری هر چی میخورم درش بیارم مثلا تو بیرون

همینه دیگه واقعا سخته منم دکتر گفت یکسال بذار نتونستم تحمل کنم دوستام مسخره ام میکردن نمیذاشتم دندانم یه مقدار برگشت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
همینه دیگه واقعا سخته منم دکتر گفت یکسال بذار نتونستم تحمل کنم دوستام مسخره ام میکردن نمیذاشتم دندان ...

چند سالتون بود چقدر باید میذاشتین الان چندسالتونه و آب دهن زیر پلاک رو چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند سالتون بود چقدر باید میذاشتین الان چندسالتونه و آب دهن زیر پلاک رو چیکار کنم

من اون زمان 16 سالم بود الان 26 سالمه 

کاری نمیشه کرد خودمم با همیناش مشکل داشتم که کنارگذاشتمش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من اون زمان 16 سالم بود الان 26 سالمه کاری نمیشه کرد خودمم با همیناش مشکل داشتم که کنارگذاشتمش

میخوام بذارم یعنی همش اینجوریه شوهرمم میگه بهتره یه راهی پیدا کنی چون یعو دارم حرف میزن رو دندونم بزاقه حالش بهم میخوره

2824
2823
2791
2779
2792