زیادی بهش مچسبیدم چون تنها بدونم و هیجکسو نداشتم اینجا و بهش رو دادم باز خودشو بدون دلیل قهر گرفته منم بهش محل ندادم اینسری و میخوام برم بیرون واسه خودم عشقو حال خودشو زده به خواب من حتی نگاشم نمیکنم هی تو رخت خواب تکون میخوره جابه جا میکنه خودشو فکرمیکنه مثل سری های قبله نه عزیزمن دیگه از چشمم افتادیییی الانم میخوام برم رستوران خودمو یه شام توپ دعوت کنم
از وقتی برای شوهرم ی کلیپ گذاشتم که توش مرده میگفت مردی کع قهر کنه پرنسسه یا گفتتتتت زن باید ناز کنه قهر کنه نخ مرد . دیگه باهام قهر نمیکنه . منم قهرم میکنم اون خودش باهام صحبت میکنه🤣🤣
من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی . خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه. چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨👩👧👧