2777
2789
عنوان

قارچ پوستی

96 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

من وهمسرم الان شیش ماهه مبتلا به قارچ سکه ای پوستی در ناحیه کشاله ران شدیم کلی دارو و پماد استفاده کردیم جواب نداده اینبارکه همسرم رفت دکتر بهش کپسول فلوکونازول۱۵۰ داده هر ۱۲ساعت مصرف کنیم به نظرتون زیاد نیست این دز ؟کسی تجربه ای داشته هم درمورد این قرص بااین دز و هم درمورد قارچ پوستی که چیکار کردین درمان شدین 

نه اوکیه خیلی داروی خوبیه ما فقط با نسخه میدیم چون کسری بازاره

چند وقته استفاده میکنید؟

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اوکیه خیلی داروی خوبیه ما فقط با نسخه میدیم چون کسری بازارهچند وقته استفاده میکنید؟

قبلا دز پنجاه رو روزانه حدود سه هفته استفاده کردیم جواب نداد اینبار دکتر هر۱۲ساعت گفته استفاده کنین حس کردم خیلی زیاده نگران شدم پس شما دیدین بقیه دکتراهم اینجوری بنویسن ؟گفته تا یه ماه میتونین استفاده کنین 

قبلا دز پنجاه رو روزانه حدود سه هفته استفاده کردیم جواب نداد اینبار دکتر هر۱۲ساعت گفته استفاده کنین ...

خب شما قبلا دوز پنجاه رو مصرف کردین یعنی امادگی داشتین

خیر مشکلی نیست

خب وقتی هنوز قارچ با فلوکونازول ۱۵۰ خوب نشده انتظار داشتی دوز کمتر بده😐

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

منم دیروز دکتر بودم بخاطرش نمی‌دونم چه مدلیه ولی از ایناست که اول یه جوشه بعد پهن و بزرگ میشه دوتا آ ...

آره دقیقا اولش جوشه بعد بزرگتر میشه دیگه کلافمون کرده رستما قبلا یه ماه روزانه تربینافین استفاده کردیم قرصشو خیلی خوب جواب داد همین که قطعش کردیم خیلی بدتر برگشت 

لباس های زیرتون رو داخل ماشین لباسشویی ننداز

هم برای خودت هم شوهرت

داخل محلول آب جوشیده ولرم شده با بتادین بشینید

ماشین لباسشویی رو با مواد ضد عفونی مخصوص خود ماشین بزار شستشو بشه بعد همه لباس هاتون رو بشورید

لباس زیر ها رو هم برای خودت جدا و برای همسرت جدا اگر تونستید جدید بخر و اگر نتونستید بریز داخل لگن با آب و تاید بزار ۲۰ دقیقه خیس بخوره بعد با دست بشور 

اگرم هر وقت لباس از بیرون خریدی اول بشورید بعد بپوشید

حوله و وسایل شخصیت رو نه به کسی بدید نه از کسی بگیرید 

دستور دکتر هم انجام بدید 

بهتره بعد از نا۶ارتون بخورید و چون دوزش زیاده یک روز در میون بخورید

باز از دکترت بپرس

❤️❤️❤️God is omnipotent ❤️❤️❤️

میشه بپرسم چه آمپولی زدین؟و شامپو چی ؟چن وقته درگیرین؟

امپولارو نفهمیدم والا 

شامپو بدن کتوکونازول یه روز درمیون کل بدنمو گفت بزنم و‌ده دقیقه بمونه رو بدنم و بشورم  

من از باشگاه گرفتم یه ماهی میشه تقریبا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰