2777
2789
عنوان

آیا این درسته؟

267 بازدید | 26 پست

امسال شوهرم سه بار فرش اشپزخونه ی مامانشو شسته الانم دوباره داره فرش آشپزخونه اشونو میشوره این درحالیه که فرش آشپزخونه ی خودمون چهارساله شسته نشده و کلا رنگش عوض شده من نمیگم مال مامانشو نشوره میگم خب مال مارو هم بشور برای خونه خودشه .چندروز پیش هم خونه ی مامانشو تمیز جارو زده اونوقت من با یه بچه ی کوچیک سه بار بهش گفته بودم که بچه آرو ببرم پایین بیا خونه ارو جارو بزن چون بچه ام به گردوخاک حساسه آنوقت انگار نه انگار....دلم خیلی گرفته

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
کمک به مادرشه دیگه  ولی اگه فرشت رو نمیشوره بگو بدش فرش شویی

جدی من فکر کردم کمک به خواهرشه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین مردا دوست ندارن تو خونه کار کنن یه بار شوهرم میگفت ادم پیش همسرشو بچه هاش غرور داره احساس قدرت میکنه براش یه جورایی سخته کار کنه. اما برا مادرش نوکرشه احساس قدرت نداره

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

😐😐😐😐

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ما جمعه به جمعه میریم خانه مادرشوهر همه ظرف های ناهار رو که یه عالمه هست شوهرم میشوره ولی برای من مگ ...

دد بدبختیم اینه که فرش مال خودمون نیست مال طبقه پایین مادرشوهرم اجازه نمیده میگه بیرون فردارو پاره میکنن

کمک به مادرشه دیگه  ولی اگه فرشت رو نمیشوره بگو بدش فرش شویی

با كمك كردن به مادرش مشكل نداره كه 

با اينكه به خودش كمك نميكنه مشكل داره 

خب حق داره 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
دد بدبختیم اینه که فرش مال خودمون نیست مال طبقه پایین مادرشوهرم اجازه نمیده میگه بیرون فردارو پاره م ...

با خنده بگو ، فرش ما رو یک هفته ببر  خونه مامانت بنداز و بعدش دلت بسوزه بشوررررررررررررررررررررررر

عزيزم تو هم بده بيرون واست بشورن خلاص 

خودت رو انقدر اذيت نكن

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
خب حرفت حقه  به خودش بگی چی میگه ؟ البته من دیدم مرد اینجوری درست هم نمیشه زندگی خودش درب و د ...

صدبار گفتم میگه چشم حتما الان چهارساله همینو میگه که فقط من خفه بشم دیگه اعتراض نکنم

دد بدبختیم اینه که فرش مال خودمون نیست مال طبقه پایین مادرشوهرم اجازه نمیده میگه بیرون فردارو پاره م ...

این مشکل خودشه بیاد بشوره تا پاره نشه حالا که نمیشوره تو که نمیتونی صبر کنی