2777
2789
عنوان

دوتا دختر خوبه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 81 پست

تو بارداری فکر و خیال الکی کاملا طبیعیه.

اتفاقا بنظرم دوتادخترخیلی هم شیکه

در اینده دوتاخواهر خیلی بیشتر حرف همو میفهمن تا ی خواهر و برادر.

بعدشم تو این دوره زمونه اونی ک برات میمونه دختره.

پسر زن میگیره و میشه پسر ی خونواده دیگه.

به داشتن عروس و ازار و اذیتش فکرکنی میبینی دوماد بهتره😅😅(شوخی میکنم البته)

ببین تربیت درست داشته باشن دختر و پسر جفتش نعمته

اگرم نه که جفتشون بلای جون میشن دورازجونت. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم چه فرقی میکنه؟

تو رو خدا تو که مادری این فکرا رو بریز دور. حرف بقیه نباید اصلاً برات مهم باشه قربونت برم. امیدوارم دخترات اینقدر موفق و خوشبخت باشن که از فکر و تصور الانت خندت بگیره.

ما مریم میرزا خانی ، پروفسور اندامی ، دکتر سهیلا سامی ، دکتر مریم اسلامی و پریسا تبریز ، انوشه انصاری .... رو داشتیم. میبینی؟ هر کدوم افتخارین برام💫🌙

برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوریهاتو دیدھ💫همون زخمی که فکر میکردی شکستت میده ،در واقع راهنمایی بود که تو رو به جاهایی برد که بدونش نمیرسیدی🌱

عزیزم خودتو ناراحت نکن،  من بهت حق میدم برعکسشم همینه ، کسی که بچه اولش  پسر باشه دوست داره دومی دختر باشه، پس خیلی عذاب وجدان نداشته باش، مطمئن باش همینکه بیاد دنیا و بزارنش تو بغلت همه ی این فکرا از بین می‌ره و عاشقش میشی، بسلامتی بغلش بگیری ♥️

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

خودت از اول پسر دوست بودیشایدم ب پسردارا حسودی میکردیالان اینجوری شدب

اتفاقا اصلا اینجور نیست حسودم نیستم ولی دلم میخاست هر دوتا رو داشته باشم بیشتر بخاطر شوهرم

من ۶ ماه پیش اینجوری بودم

همین حس ها همین فکرا حتی بیشتر 

منم دوتا دختر دارم

هرکاری کردم پسر بشه

چقد تحت فشار همسرم بودم چه روزایی گذشت

چه حرفا و رفتارهایی دیدم

و واقعا خدا صلاح هرکاری بهتر میدونه

خودتو سرزنش نکن

خدا خودش گفته به هرکی بخوام دختر به هرکی بخوام پسر به هرکی بخوام از هردو و به بعضی هیچکدوم نمیدم

آدم و آرزوهاش

ولی اولش این احساس ها هست یه مدت بگذره واقعا میبینی جنسیت اهمیتی نداره

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

ای وی اف میکنی یا طبیعی میخوای اقدام کنی

طبیعی توکل به خدا اگر پسر شد خوشحال میشم دختر هم شد خدارو شکر میکنم 

نه اینکه بگم دلم پسر نخواد ولی اگر دختر هم شد باز خوشحالم تعداد اولادم زیاد میشه

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

خدایا ببین به کیا بچه میدی که ناشکری کنن ...اگه زیاد برات مهم بود میرفتی آی وی اف میکردی 😏

عزیزم ناشکری که نمیکنم میگم سردرگمم اتفاقا برام خیلی مهم نبود وگرنه قطعا میرفتم ای وی اف فقط ی حسی که اومده سراغم دست خودمم نیست

اتفاقا اصلا اینجور نیست حسودم نیستم ولی دلم میخاست هر دوتا رو داشته باشم بیشتر بخاطر شوهرم

سنگ‌این شوهر به سینه نزن اگه بیماری بگیری ساعت ۹شب میذارت دم در شک‌نکن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
من ۶ ماه پیش اینجوری بودمهمین حس ها همین فکرا حتی بیشتر منم دوتا دختر دارمهرکاری کردم پسر بشهچقد تحت ...

ممنون که درک کردی هر بار خاستم بگم خدا اول گفتم اگر ب صلاحه بده اگر نیست نده هیچوقت ب زور چیزو نخاستم