2777
2789
عنوان

بازیگری

97 بازدید | 21 پست

احساس میکنم هم استعدادش دارم و هم چهرش و هم علاقش 

ولی خانوادم واقعا نمیدونم چرا ولی راضی نمیشن

میگن دهمی باید بشینی خونه تو تابستون فقط درستو بخونی

مگه چی میشه برم کلاس هنر؟واقعا نمیتونم که تابستون کل وقتمو درس بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهمی،دوازدهم نیستی که، من خودمم در کنارش کلاس موسیقی میرم میشه استراحت و در عوض روز استراحت ندارم.

خب آرهه این رفتارشون یعمی چییییی 

من نمیتونم بشینم خونه که

آرههه همین الان دعوامون شد سرش

ببین بهشون بگو درسمو میخونم نمره بالا هم میگیرم ولی باید بازیگری هم برم سعی کن با کلمات قانعشون کنی 

به محض اینکه اولین تئاتر یا پیشرفتتو ببین خودشون تشویقت میکنن

ببین بهشون بگو درسمو میخونم نمره بالا هم میگیرم ولی باید بازیگری هم برم سعی کن با کلمات قانعشون کنی ...

میدونی قبلا خیلی به بازیگری علاقه نداشتم و وقتی راجبش نظرشونو خواستم گفتن برای یه خانم بدون پارتی یا پول زیاد مناسب نیست

ولی من هرچی بازیگر مشهور دیدم همشون از اول پولدار یا با پارتی نبودن که

میدونی قبلا خیلی به بازیگری علاقه نداشتم و وقتی راجبش نظرشونو خواستم گفتن برای یه خانم بدون پارتی یا ...

خانواده ها همیشه همینجوری ان نگرانیشون باعث میشه آدم از علاقش دور بشه ........

ببین اگه واقعا دوستش داری حتما امتحانش کن حتی با یک تئاتر کوچیک هم شده تجربش کن ...

اصلا بحث پارتی و پول نیست مهم استعداده آدم باید قوه ی تخیل خوبی داشته باشه و به راحتی بتونه احساستشو نشون بده .......

اگه اینا خوب باشه خود کارگردان ها میان دنبالت 

اینهمه بازیگر هستن که از اول هیچ پارتی نداشتن مثل بهرام افشاری و.....

مهم اینه کارت خوب باشه محبوب بشی.‌‌‌‌.....

خانواده ها همیشه همینجوری ان نگرانیشون باعث میشه آدم از علاقش دور بشه ........ببین اگه واقعا دوستش د ...

برو تاپیک قبلیمو بخون میبینی چقدر قوه تخیلم قویه چهار ساعت داشتم با دیوار حرف میزدم 

خیلی دوست دارم تجربه کنم 

برو تاپیک قبلیمو بخون میبینی چقدر قوه تخیلم قویه چهار ساعت داشتم با دیوار حرف میزدم خیلی دوست دارم ت ...

خیلی خوبه اینجوری تو میتونی 

اینقدر با خانوادت صحبت کن تا بلاخره قبول کنن

من خودم یه مدت گریمور بودم تو تئاتر کلا عاشق وایب تئاترم از هنر پیشه ها وایب خوبی میگیرم همشون مثل خودم قوه تخیل بالایی دارن بهترین رفیق هام رشتشون بازیگری و تئاتره  .......

خانواده ها همیشه همینجوری ان نگرانیشون باعث میشه آدم از علاقش دور بشه ........ببین اگه واقعا دوستش د ...

از طرفی خجالتی هستم ولی نه خیلی زیاد 

میدونی احساس میکنم یه پتانسیل خیلی قوی دارم ولی نمیدونم توی چیه 

جدیدا دیالوگ سریال آبانو از اول دارم حفظ میکنم که رفتاراشو تقلید کنم و حالت صورت و گریه کردنشو یاد بگیرم همه ی اینا رو میخوام مثل خودش انجام بدم 

جدیدا فقط فیلم نگاه نمیکنم استایل و فرم صورت حالت چهره موقع گریه یا خندیدن همه ی رفتاراشونو بررسی میکنم