خیلی از عوامل هستن که باعث میشن یه قتل صورت بگیره بیشتر قتلها ناخواسته و از روی خشم انجام میگیره ..میگن تو لحظه ای که یه آدم بینهایت خشمگینه و عصبانیه مغزش اندازه یه آدم کودن و روانی هم کار نمیکنه
شما اگر نگاهی به آمار وعلت بیشتر قتلها بندازی اکثرشون عمدی نبوده و یه دعوا و مشاجره ای جرقه ای زده و منجر به مرگ یه زن یا اون طرف دعوایی که ضعیفتر و بی دفاع تر بوده شده
شنیدین که میگن زبان سرخ سر سبز را به باد میدهد دقیقا همینه
خیلی از خانوما هستن که وقتی با یه مرد که حالا اون مرد میتونه همسر یا برادر یا پدر یا غریبه باشه بحث و دعواشون میشه درحالی که میبینن طرفشون آدم عصبی و حتی سابقه دست بزن داره و کل وجوشو خشم گرفته بازم کوتاه نمیان متاسفانه این دعوا هی کش پیدا میکنه و تاجایی پیش میره که مغز اون طرف دقیقا به اندازه یه آدم کودن دیوانه کوچیک میشه و در یک لحظه با یه ضربه یا یه حرکت مرگبار هم خودشو بدبخت میکنه هم جون طرف مقابلشو میگیره
خانومای عزیز این روزا آقایون اعصاب و روان سالمی ندارن زیاد دعواهارو کش ندین پرخاشگری نکنین سرکش نباشین چون من دیدم خیلی از خانومها دیگه دعوا وبحثی که میشه ول کن نیستن انقد میگن میگن تا طرفو به حالت جنون میرسونن پامیشه حسابی کتکشون میزنه.خواهش میکنم به خودتون رحم کنین کار یه بار میشه
شوهر من خیلی آدم عصبی و زودجوشیه من همیشه سکوت میکنم دعواهارو زیاد کش نمیدم چون چندین بار عصبانی شدن و دیونه شدنشو دیدم که انگار اصلا خودش نیس انگاراون لحظه شیطان میره توجلدش خیلی وحشتناک میشه یه بار مادرشو داشت خفه میکرد چون مادرش دیگه ول نمیکرد انقدر بحث کرد بحث کرد تا اینم از کوره در رفت پاشد خفه اش کنه من به زور کشیدمش کنار و نذاشتم
میخوام بگم وقتی دیدین طرفتون خیلی عصبانیه مخصوصا وقتی اون ازشما زورش بیشتره و میدونین ادم بی اعصابیه بخاطر خودتون به خودتون رحم کنین و جلوی زبون تند وتیزتونو بگیرین و هر حرفی رو به زبون نیارین
همین چند وقت پیش تو حوادث خوندم که یه پسری حدود بیست و چند ساله به یه دختر شونزده ساله بیست ضربه چاقو زده بود بخاط اینکه اون بهش گفته بود تو بی اصل ونسبی بی کس وکاری نمیخوام باهات دوست شم
خب گاهی یه جمله اونقدر میتونه روان یه آدم عصبی و حساسو به هم بریزه که همچنین جنایتی رو انجام بده..اگه اون دختر این حرفو نمیزد الان زنده بود ...باید جوابشو نمیداد و میرفت اصلا آدم حسابش نمیکرد..
توی همین قتل خانوم الهه حسین نژادم درگیری لفظی بین قاتل و ایشون پیش اومده..اشتباهی که کرده این بوده که مقاومت کرده تو این لحظه نباید اون آدم پست فطرت و بیش ازحد عصبانی میکرد باید گوشیشو میدادو میگفت فقط بزار برم..شاید الان این خواهر عزیزمون هم زنده بود..
پس نتیجه میگیریم که الان مردم روان واعصاب سالمی ندارن بخاطر اینکه توفشار هستن
اگر کسی خشمگین بود باهاش بحث و دعوای شدید نکنیم محل رو ترک کنیم بخاطر اینکه بلایی سرخودمون نیاد..