2777
2789

خیلی از عوامل هستن که باعث میشن یه قتل صورت بگیره بیشتر قتلها ناخواسته و از روی خشم انجام میگیره ..میگن تو لحظه ای که یه آدم بینهایت خشمگینه و عصبانیه مغزش اندازه یه آدم کودن و روانی هم کار نمیکنه 

شما اگر نگاهی به آمار وعلت بیشتر قتلها بندازی اکثرشون عمدی نبوده و یه دعوا و مشاجره ای جرقه ای زده و منجر به مرگ یه زن یا اون طرف دعوایی که ضعیفتر و بی دفاع تر بوده شده

شنیدین که میگن زبان سرخ سر سبز را به باد میدهد دقیقا همینه

خیلی از خانوما هستن که وقتی با یه مرد که حالا اون مرد میتونه همسر یا برادر یا پدر یا غریبه باشه بحث و دعواشون میشه درحالی که میبینن طرفشون آدم عصبی و حتی سابقه دست بزن داره و کل وجوشو خشم گرفته بازم کوتاه نمیان متاسفانه این دعوا هی کش پیدا میکنه و تاجایی پیش میره که مغز اون طرف دقیقا به اندازه یه آدم کودن دیوانه کوچیک میشه و در یک لحظه با یه ضربه یا یه حرکت مرگبار هم خودشو بدبخت میکنه هم جون طرف مقابلشو میگیره

خانومای عزیز این روزا آقایون اعصاب و روان سالمی ندارن زیاد دعواهارو کش ندین پرخاشگری نکنین سرکش نباشین چون من دیدم خیلی از خانومها دیگه دعوا وبحثی که میشه ول کن نیستن انقد میگن میگن تا طرفو به حالت جنون میرسونن پامیشه حسابی کتکشون میزنه.‌‌خواهش میکنم به خودتون رحم کنین کار یه بار میشه

شوهر من خیلی آدم عصبی و زودجوشیه من همیشه سکوت میکنم دعواهارو زیاد کش نمیدم چون چندین بار عصبانی شدن و دیونه شدنشو دیدم که انگار اصلا خودش نیس انگاراون لحظه شیطان میره توجلدش خیلی وحشتناک میشه یه بار مادرشو داشت خفه میکرد چون مادرش دیگه ول نمیکرد انقدر بحث کرد بحث کرد تا اینم از کوره در رفت پاشد خفه اش کنه من به زور کشیدمش کنار و نذاشتم

میخوام بگم وقتی دیدین طرفتون خیلی عصبانیه مخصوصا وقتی اون ازشما زورش بیشتره و میدونین ادم بی اعصابیه بخاطر خودتون به خودتون رحم کنین و جلوی زبون تند وتیزتونو بگیرین و هر حرفی رو به زبون نیارین

همین چند وقت پیش تو حوادث خوندم که یه پسری حدود بیست و چند ساله به یه دختر شونزده ساله بیست ضربه چاقو زده بود بخاط اینکه اون بهش گفته بود تو بی اصل ونسبی بی کس وکاری نمیخوام باهات دوست شم

خب گاهی یه جمله اونقدر میتونه روان یه آدم عصبی و حساسو به هم بریزه که همچنین جنایتی رو انجام بده..اگه اون دختر این حرفو نمیزد الان زنده بود ...باید جوابشو نمیداد و میرفت اصلا آدم حسابش نمیکرد..

توی همین قتل خانوم الهه حسین نژادم درگیری لفظی بین قاتل و ایشون پیش اومده..اشتباهی که کرده این بوده که مقاومت کرده تو این لحظه نباید اون آدم پست فطرت و بیش ازحد عصبانی میکرد باید گوشیشو میدادو میگفت فقط بزار برم..شاید الان این خواهر عزیزمون هم زنده بود..

پس نتیجه میگیریم که الان مردم روان واعصاب سالمی ندارن بخاطر اینکه توفشار هستن

اگر کسی خشمگین بود باهاش بحث و دعوای شدید نکنیم محل رو ترک کنیم بخاطر اینکه بلایی سرخودمون نیاد..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان قشنگ بخونید یاد بگیرید 

سکوت کنین، از حق خودتون بگذرید ، تن به خفت و خواری بدید تا زنده بمونید ‌ بالاخره ما جنس دوم هستیم غلط میکنیم مردا رو درک نمی‌کنیم . غلط میکنیم جلو متجاوزگر مقاومت میکنیم . اصلا حقمونه کشته بشیم

مرسی اسی. خیلی تاثیر گذار بود 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

حرفتون صحیح هست 

ولی تا کی سکوت؟

فقط خانم ها سکوت کنن و بترسن و جلوی خودشون بگیرن؟

مراقب دختراتون‌ باشید 

ولی پسراتونم‌ درست تربیت کنید 

مادر شوهرت وسرشو درست تربیت نکرده دوتا بزنه تو دهنش ازش شکایت کنه بکشه قانون تا دفعه آخرش باشه مادرشو خفه میکنه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

حزفی از غیرت نزنیم چون خیلی زنا به خاطر این کلمه نحس کشته شدن یه زن ازاد و مستقل هست که برای خوپدش زندگیش و. پوشش تصمیم بگیره چه چادری چه غیر چادری و هیچکس نباید برای زن تعیین و تکلیف کنه

😎💚🐬

اصلا موافق نیستم چون ضعیف ترییم هیچی نگیم؟از خودمون دفاع نکنیم؟یک سری از مرگ ها شرف داره به زندگی شبیه موش فاضلاب اجاره بدی هر کسی هرکار خواست بکنه و تو هیچ عکس العملی نشون ندی فقط برای اینکه ته فاضلاب زنده بمونی؟اگرم این زن های بیچاره الان مردن حقشونه چون از خودشون دفاع کردن؟همیشه همه چیز رو میندازین تقصیر خانم ها و الان وضعمون اینه بهتر نیست ازین تومار ها برای اقایون بنویسین شاید اینسری جواب داد..