2777
2789
عنوان

یعنی لعنت به اونی که گزارش داد

212 بازدید | 25 پست

بابا خوب یه دوست خوب میخوام ،خانومم آقا نیستم که بخوام مزاحمت ایجاد کنم ،درک نمیکنین متوجه نمیشین به جهنم برید بیرون از تاپیک چرا گزارش میزنید خوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه اما بدوبیراه نگو. با این ادبیات همه میترسن باهات دوست بشن

عزیزم والا اهل بد و بیراه نیستم ولی شورش درآوردن تاپیک های مزخرف دیدم تا آخر میمونه تاپیک هایی که واقعا برامون مهمه در جا بسته میشه من خودم الان ۵ تا تاپیک تو پیام برای نی نی یار فرستادم حذف کنن هیچ کدوم حذف نشده 

بعضیا چقد بیشعورن گزارش میزنن این خانوم خودش عقل داره شعور داره دو دفه با یکی بیرون قرار میذاره اگه مچ بودن دوستی شون و ادامه میدن اگر نبودن هم هر کسی میره پی زندگی خودش چجوری اعتماد میکنی چه صیغه ئیه

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

همش گزارش میزنن ولی نی نی سایت دنبال دوست نباش فضای مجازی مورد اعتماد نیس

تو رو خدا دعا کنید انشالله ثبت نام و دفترچه و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش بیفته آخرای پاییز ۱۴۰۴ و اصلا بهار و تابستون امسال آزمون استخدامی آموزش و پرورش نگیرن 😔🥹 و انشالله دعا کن ظرفیت پذیرش آزمون استخدامی آموزش و پرورش خیلی بالا باشه و من و خواهرم قبول شیم و معلم رسمی شیم انشالله 😭

شاید نی نی یار ترکوندبعدم دنبال دوستی ک باهاش بری بیرون از اینجا میای میگردی؟ اینجا قابل اعتماد نیسم ...

کجا بگردم ب نظرت؟برم تو خیابون گلم؟اینجا باز خیلی ها بارها باهم حرف زدیم تو‌ تاپیک ها نظراتمون دیدیم ولی تو خیابون ک نمیشه منم اهلش نیستم کلاس و باشگاه هم که نمیرم

بعضیا چقد بیشعورن گزارش میزنن این خانوم خودش عقل داره شعور داره دو دفه با یکی بیرون قرار میذاره اگه ...

همین دیگه والا خودم عقل و درک دارم اصلا برای همین میگم بریم بیرون شاید اصلا من بودم طرف خوشش نیامد

کجا بگردم ب نظرت؟برم تو خیابون گلم؟اینجا باز خیلی ها بارها باهم حرف زدیم تو‌ تاپیک ها نظراتمون دیدیم ...

نگفتم اهلشی عزیزم

ولی واقعا هیچکس قابل اعتماد نیست چ برسه ب اینجا

من از نزدیک فرد زندگیمم ک اعتماد کردم ضربه خوردم اینجا دیگه هیچه

...

نگفتم اهلشی عزیزمولی واقعا هیچکس قابل اعتماد نیست چ برسه ب اینجامن از نزدیک فرد زندگیمم ک اعتماد کرد ...

خوب الان چیکار کنم به نظرت عزیزم همینجور بشینم خونه با کس حرف نزنم جایی نرم بمیرم تو تنهایی

همین دیگه والا خودم عقل و درک دارم اصلا برای همین میگم بریم بیرون شاید اصلا من بودم طرف خوشش نیامد

من اینجا با خیلیا دوست شدم بیرون قرار میذاریم پارک بازار کافه خیلیم بهمون خوش میگذره فقط اونایی که میگن اعتماد نکن 😂

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

من اینجا با خیلیا دوست شدم بیرون قرار میذاریم پارک بازار کافه خیلیم بهمون خوش میگذره فقط اونایی که م ...

منم دوست زیاد دارم همه شهرستانن همه شون هم مجازی آشنا شدیم حتی رفت و آمد خانوادگی داریم یعنی یا اونا سالی یکبار میان یا ما سالی یکبار میریم،اوایل هم از شهرستان که اومدن رفتیم فرحزاد دیدیمشون اونا هم ما رو دعوت کردن هتل گرفتیم بعد یه رستوران دیدیمشون کم کم ارتباط ها قوی تر شد ولی من تو تهران هیچکس ندارم شوهرم از صبح تا شب سرکاره،منم تنها فقط چسبیدم به تی وی