2777
2789
عنوان

3 ماهه خونه بابامم

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 117 پست
خرجش یه شیطنته دیگه برا خودت غوبش کردی

خدا کنه

فقط دعا کن نفرتم از خواهر شوهرم ازبین بره اخه ما که باهم نسازیم شوهرم خیلی ناراحت میشه خواهرشوهرم کلی اس داده و عذرخواهی و غلط مردمو بخدا نمیخواستم هلت بدمو من بچه یدونه داداش جیگر گوشمه واین حرفا نمیدونم جوابشو بدم یا ندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چس کلاس میزاری از دستش بدی پشیمون میشی مردا نیازایی دارن کم میاره ها میره ها تخت خوابتو از دست ...

بقران دارم از دوریش دق میکنم

عصری تلفن که زد جواب دادم مامانشم شب زنگ زد گفت فردا که پدرشوهرم از سرکار بیاد میخوان بیان بهم سر بزنن اگه گفتن باهاشون میرم

خدا کنه فقط دعا کن نفرتم از خواهر شوهرم ازبین بره اخه ما که باهم نسازیم شوهرم خیلی ناراحت میشه خواه ...

ج بده
تا راحت بشی
با همسرتم یه برنامه بریز
حالا خونه خودتم نرفتی
خونه بابات
معجزه میکنه

خیلی بد تا کردی فردا برو حتما من جات بودم از خواهرشوهرمم حلالیت میخاستم

دیروز که خواهرشوهرم اومد خونمون خیلی بد باهاش رفتار کردم اونقد بد که بابام دعوام کرد

خودمم پشیمون شدم بخصوص که جلو پدرشوهر و مادر شوهرم اون رفتارو کردم اخه اونا بجز احترام هیچ وقت به من کاره دیگه ای نکردن