2777
2789
عنوان

3 ماهه خونه بابامم

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سر زندگیت تا ناز کش داری برو تا براش مهمی برو وگرنه روزی میاد خسته میشه و دیگه مهم نیست براش.واقعا سرچه دلایلی مدتای زیادی قهر میکنید.....برم سرمو بذارم بمیرم...

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
برو سر زندگیت تا ناز کش داری برو تا براش مهمی برو وگرنه روزی میاد خسته میشه و دیگه مهم نیست براش.واق ...

دور از جونت😂😂😂

یعنی واقعا از دست دادن بچه انقد بی اهمیته؟

دور از جونت😂😂😂 یعنی واقعا از دست دادن بچه انقد بی اهمیته؟

ن عزیزم بی اهمیت نیست و موضوع مهمیه اما بشین فکر کن ببین برای رسیدن به همسرت چقدر تلش کردی سختی کشیدی زندگی رو که با سختی و تلاش بدست اوردی به راحتی ول نکن ببین بچه رو میشه باردارشد وبازم اورد حتی اگه خدایی نورده مشکلی باشه میشه درمان کرد وباردارشد اما همسر خوب که نباشه بچه ایی هم در کا  نیست شریک خوب میتونه همه جیز ادم باشه.بدو بروسر زندگیت و اصلا به روی خودت وهمسرت نیار اونم فهمیده.شرمنده ش کن نه اینکه از خودت زده ش کنی.😧😧

وابنظرم شما خیلی بی انصافی طفلکی شوهرت  اینقدر باهات ساخته وهوات داشته حالاکه اصلاتقصیر شوهرت نیست تقصیر کارخواهرش باشوهرت لج کردی وجواب خوبیهاش بابدی میدی داری زندگیت خراب کیکنی وشوهرتم دیگه دل سرد میشه میگه ولشکنم کسی که اینقدر دا ه اذیتم میکنه شماباید خواهرش بی محلی کنی وقطع رابطه کنی نه همسرطفلکت نزاردلسرد بشه همسرت ولت کنه بدازبدتر میشه که این چه تصمیمیه این بچت سقط شد یکی دیگه درسته سخته امااگه شئهرت ازدست بدی چی اولین نفرخودت پشیمون میشی🤔🤔🤔🤔😑😑😑

چیزی ندارم واسه گفتن من یک بیچاره که هی کاربریم غیب میشه باید ورود بزنم😕😟
ن عزیزم بی اهمیت نیست و موضوع مهمیه اما بشین فکر کن ببین برای رسیدن به همسرت چقدر تلش کردی سختی کشید ...

این بار بیان میرم

هم از اخما داداشم خسته شدم هم دلم واسه خونمو شوهرم تنگ شده تاحالا انقد ازهم دور نبودیم

این بار بیان میرم هم از اخما داداشم خسته شدم هم دلم واسه خونمو شوهرم تنگ شده تاحالا انقد ازهم دور ن ...

آفرین مشاوره هم برو مطالعه ام زیاد گن تا راه و رسم زندگی و سیاست بیاموزی😄

شما بودی چه رفتاری میکردی؟؟؟

من اگه جاتون بودم میرفتم سرزندگیم عزیزم درسته بچتون سقط شده برات سخته امااتفاقی افتاده آخه تقصیرکارکه همسرتون نیست بشین باهمسرت صحبت کن ازدلش دربیار واصلاهم باخواهرشوهرت محل نزارقطع رابطه کن بهش بگو بروخداروشکرکن که ازت شکایت نکردم انشالاخدابهتون بچه دیگه میده بچگانه رفتارنکن شوهرت ازدست میدی مهربونیاش جبران کن بنظرم خیلی داری خود خواهانه رفتارمیکنی

چیزی ندارم واسه گفتن من یک بیچاره که هی کاربریم غیب میشه باید ورود بزنم😕😟