2777
2789
عنوان

3 ماهه خونه بابامم

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 117 پست

خیلی بی منطقی به خدا!حیف اون شوهروزندگی!این همه باهات راه اومده وفداکاری کرده ولی توحتی یه قدم هم واسه زندگیت برنمیداری؟خیلی کارت خودخواهیه.بیچاره شوهرت هم الان خودش ناراحته ازاین اتفاقی که افتاده ولی چکاری ازدستش برمیاد.ازش بگذرتاارامش به وجود خودت برگرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بی منطقی به خدا!حیف اون شوهروزندگی!این همه باهات راه اومده وفداکاری کرده ولی توحتی یه قدم هم وا ...

خب چکار کنم اخلاقم همیشه همینجوری بوده از اول خودخواه و خود رای بودم

هربار سعی میکنم بهتر بشم ولی نمیتونم

فقطم نسبت به شوهرم خیلی اینجوریما

خب چکار کنم اخلاقم همیشه همینجوری بوده از اول خودخواه و خود رای بودم هربار سعی میکنم بهتر بشم ولی ن ...

غصه نخور منم همینجورم با این تفاوت که من برای اولین بار که قهر کردم و رفتم خونه بابام آخرشب بابام منو آورد خونه و گفت به شوهرت نگو که با ما حرف زدی و چیزی گفتی بگو همینجوری اومدی خونمون...و من دیگه به حالت قهر خونه بابام نرفتم چون فهمیدم پس میفرستن منو😭

شوهرمن بعدازازدواج نذاشت برم دانشگاه،الانم باخانواده من رفت وامد نمیکنه،فوق العاده مامانیه،بددهنم هست البته گاهی.ولی باهمه اینا من دارم باهاش میسازم،قدرزندگیتوبیشتربدون.خیلی هاحسرت همچین زندگی رومیخورن،زندگیت روالکی ازهم نپاش

منم چندبارقهرکردم ولی بابام منوپس فرستاد،دوتاهم بچه دارم.وقتی پای بچه وسط باشه مجبوری همه کارکنی،من ازخودم گذشتم فقط میخوام اینده بچه هام خوب باشه.هروقت ناراحت میشم دلگیرمیشم عصبانی میشم فقط میگم اناالله واناالیه راجعون،اخره همه این ناراحتیا ودلخوریا خاکه.

منم چندبارقهرکردم ولی بابام منوپس فرستاد،دوتاهم بچه دارم.وقتی پای بچه وسط باشه مجبوری همه کارکنی،من ...

امیدوارم زندگیت هر روز بهتر و بهتر بشه😢😢مطمئنم همسرت قدر یه همسره این شکلی رو میدونه