2777
2789
عنوان

3 ماهه خونه بابامم

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری زندگیتو به آتیش میکشی....دستی دستی خودتو همسرتو بدبخت میکنی..این رفتارت خیلی بچگانه س وقتی اون ...

اخه هنوزم با خواهرش حرف میزنههای میگه پشیمونه

اخه پشیمونیش به چه درد من میخوره

به هیچ وجه حاضر نیست خواهرشو ول کنه

من از این موضوع هیچ وقت ناراحت نبودم چون هرچقد عاشق خانوادش بود عاشق منم بود ولی این بار فرق داره

اخه هنوزم با خواهرش حرف میزنههای میگه پشیمونه اخه پشیمونیش به چه درد من میخوره به هیچ وجه حاضر نیس ...

چقد حرف بی منطقی میزنی!!!! تو از خواهر و خونواده ت دست میکشی؟ خوب خواهرشه یه لحظه یه اشتباهی کرده این چه حرفیه که میزنی؟

منم جای همسرت بودم از خواهرم دست نمیکشیدم یه اشتباه کرده نباید تا ابد تاوان بده اگه میفهمید اینجوری میشه نمیکرد...ازش دفاع نمیکنم

اما اگه من جات باشم برمیگردم پیش همسرم و زندگیمو ادامه میدم و باردار هم میشم و با خواهرشم درحد سلام حرف میزنم و هیچ وقت کاری به کارش نخواهم داشت...کمی سیاست به خرج بده

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
اخه هنوزم با خواهرش حرف میزنههای میگه پشیمونه اخه پشیمونیش به چه درد من میخوره به هیچ وجه حاضر نیس ...

یهو دیدی همسرت خسته شد و بیخیال این زندگی شد تا ابد بخاطر لجبازی خودت پشیمونی و عذاب وجدان ولت نمیکنه...آینده نگر باش

ای واااایییییی یعنی بیخیال من میشه😭😭😭

عزیزم هر کسی یه صبری داره اگر زیاد اذیتشون کنی صبرشون تموم میشه بهتره اولین فرصت برگردی خونه ات با خواهر شوهرتم اگر ازت عذرخواهی کرد خوب رفتار کن

چقد حرف بی منطقی میزنی!!!! تو از خواهر و خونواده ت دست میکشی؟ خوب خواهرشه یه لحظه یه اشتباهی کرده ای ...

بخدا از همون 17 سالگی این با من همینطوری بودو مدام بحث میکرد

اصلا نمیدونم باید باهاش چکار کنم

یه مدت که شوهرم از دسش ناراحت شده بود گفت بخاطر داداشم دیگه چیزی نمیگم خوب بود تا همین ماجرا

عزیزم هر کسی یه صبری داره اگر زیاد اذیتشون کنی صبرشون تموم میشه بهتره اولین فرصت برگردی خونه ات با خ ...

اون که چندبار اومد عررخواهی

شما بودی چکار میکردی

بخدا از همون 17 سالگی این با من همینطوری بودو مدام بحث میکرد اصلا نمیدونم باید باهاش چکار کنم یه م ...

خود دانی من حرفامو بهت زدم...اگه این لجبازیتو ادامه بدی چیزی جز پشیمونی واست نمیمونه...

شما بودی میبخشیدی؟

من بهت گفتم...زندگی شوخی نیس و اینجوری نیس یهو بگی دیگه نمیشه تمومش میکنم

من جای تو باشم برمیگردم سر زندگیم برمیگردم پیش همسرم و بیشتر از همیشه بهش محبت میکنم و کنارشم میمونه تا ابد

بازم فرصت بچه دار شدن داری میتونی بچه دار بشی و این خاطره ی بدو واسه خودت کم رنگ کن...هرچند فراموش نمیشه ولی کم رنگ میشه

همسرتو ول نکن و به لجبازیت ادامه نده

با خواهر شوهرتم کاری نداشته باش فقط در حد سلام باهاش حرف بزنو همین...نه اینکه خودتو. بگیری و تو روشم نگا نکنی فقط بیخیال باش

همسرتو بخاطر ندونم کاری یه آدم دیگه از دست نده پشیمون میشی

اون که چندبار اومد عررخواهی شما بودی چکار میکردی

اگر قصدت جداییه که هیچ ولی اگر واقعا میخوای زندگی کنی مثل یه خانوم رفتار کن زن باید ناز داشته باشه ولی زیادیش واقعا حال هر کسی رو بد میکنه بعدشم گذشت همیشه لذت بخشه تو گذشت کن تا خدا هم از یه سری چیزها گذشت کنه