2777
2789
عنوان

3 ماهه خونه بابامم

1771 بازدید | 117 پست

سلام دوستان لطفا کمکم کنید

منو همسرم خییییلی عاشق هم بودیم از 17 سالگیم باهاش اشنا شدم ازم 8 سال بزرگتره

با همه بچگیام و اخلاقای بچگونم کنار اومد واسم همیشه خیلی بیشتر از همسر بود انقد باهام خوب رفتار میکرد که زبانزد بودیم کمکم کرد کنکور بخونم و رشته مورد علاقم قبول بشم باهمه نبودنامو شیفتای شبمو مدام پای درس بودنمو غذاهای سوختم و ... کنار اومد خانوادشم ماهن بجز خواهرش

تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم یک ماهه بودم کسیکسیم جز خودمون دوتا نمیدونست که با خواهرش بحثم شد میگفت داداشمو پیر کردی البته راستم میگفت😢اون همیشه خوب بود و من همیشه خود رای ولی از لحن خواهرش ناراحت شدم و بحثمون بالا گرفت خواهرشوهرم یه دفه برگشت سمتم خوردیم بهم از پله افتادم و متاسفانه بچم سقط شد

الان 3 ماهه میگذره هرچی شوهرمو خانوادش میرن و میان نمیتونم برم با اینکه شوهرم تقصیری نداره اما نمیتونم ببینمش نمیدونم باید چکار کنم ممنون میشم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم ولی داری اشتباه میکنی زندگیتو با شوهرت تباه نکنه برگرد ولی رابطه ای دیگه با خواهر شوهرت نداشته باش و به شوهرت بگو برمیگردم ولی دیگه نمیخوام اکن در زندگیم باشه

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

خودتون ک میگید همسرتون ک مشکل نداش ببخش ایراد نداره هم شما هم خواهرشوهرت مقصر بودید چون شما میدونستیدک باردار هستید نباید ادامه میدادید حالا گدشته برو سر خونه زندگیت و ان شالله یه نی نی دیگ بیاری 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

همسرت این وسط چه گناهی داره؟بیشتر از این پیرش نکن...زندگیتو بخاطر فکرای بیخود تلخ نکن برگرد سر زندگیت و باهمسرت خوب باش دوباره بچه دار میشی...این رفتارت واقعا بچگانه س که سر هیچی همسرتو مقصر میدونی و به اون محل نمیدی...هرچی بوده تقصیر خواهرش بوده وقتی همسرت پشتته دیگه چی میخوای؟

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
شوهرت گناهی نداره برو سر زندگیت  اینجوری که میگی باهات خوبه و مهربونه  خواهرشوهرت چی اون ...

شوهرم ماهه بخدا

اره اخه کسی نمیدونست باردارم خودمم یک ماه بود فهمیده بودم